De aartsbisschop van Canterbury feliciteert een Christenmoordenaar

Okay, de prediker in kwestie heeft niet zelf christenen gedood (althans niet dat bekend is), maar anders wordt het een hele lange titel:

De aartsbisschop van Canterbury ontvangt een prediker die de moordenaar van de gouverneur van Punjab (Taseer), Mumtaz Qadri, eert. Taseer had commentaar op de blasfemiewetten in Pakistan waardoor moslims ongestraft christenen uit kunnen roeien. Taseer had commentaar op die blasfemiewetten vanwege de zaak Asia Bibi (via deze link komt u op eerdere stukken die gaan over haatpredikers die deze moordenaar verdedigen en ophemelen).

U zult met me eens zijn dat die titel te lang is. Dit is het verhaal van Asia Bibi en er kwamen 1 miljoen moslims opdagen op de begrafenis van de moordenaar, Muntaz Qadri, van de gouverneur, Salman Taseer. Moslims houden massaal van moordenaars, en speciaal als het slachtoffer een verdediger van Christenen is. Ook in Nederland en ook in Engeland. Er is niks gematigds aan. Er bestaan geen gematigde moslims.

Asia Bibi. Een christelijke vrouw die op een dag water ging halen met der kruik of kan bij de rivier. Zo’n riviertje waar uit gedronken wordt en de was in gedaan stel ik me voor, dat gezapig meandert tussen groene weides terwijl de lakens liggen te drogen in de vrolijke zon, of een open bruin riool in een ghetto in de derde wereld waar het enige dagelijkse water doorsijpelt. In een land als Pakistan met 97% mohammedanen (hoe zou dat nou komen, vragen die islam-apologeten zich dat nooit af, dat er niet één ander geloof/cultuur meer over is?) heb je dan hoogstwaarschijnlijk wel ergens wat moslimburen die ook dat riviertje gebruiken.

Dan hoeft er maar iets te gebeuren en het gezeur begint dat het water onrein wordt door de christin. En als je der echt iets aan wilt doen, verzin je dat ze een koran bezoedelt heeft. Daar staat de doodstraf op in Pakistan (en niet alleen in Pakistan). Asia Bibi is al jaren geleden tot de doodstraf veroordeeld en wacht daar al die tijd al op in een Pakistaanse cel. Ga er maar van uit dat dat geen pretje is om daarin als christen te moeten verblijven. De doodstraf is waarschijnlijk ook geen pretje.

Al jaren geleden stelde de gouverneur van die staat, Punjab, Salman Taseer, zelf een moslim, voor om de blasfemie-wetten van Pakistan aan te passen, omdat die dit specifieke geval toch ook wel heel ver vond gaan. Jamaat-e-islami, dat zijn die lui van die 3 miljoen moorden in Bangladesh en 300.000 verkrachtingen in 3 dagen, die hier een keldermoskeetje hebben aan de Baarsjesweg naast de Westermoskee en die het christelijke oorlogsgevallenenkruisje weg wilden hebben. Die ja. Die riepen vervolgens op om de gouverneur te vermoorden, en zo geschiedde, door zijn eigen beveiliger.

De gouverneur kon niet begraven worden, want Jamaat, die hier om de hoek in de stad van Eberhard van der Laan (en een beetje van mij) dus een moskeetje hebben, dreigden iedereen die op die begrafenis kwam op te blazen.

De moordenaar van die gouverneur werd ter dood veroordeeld. Dat dan nog wel. Deze week werd het vonnis uitgevoerd. vandaag werd Mumtaz Qadri begraven. En omdat de meeste mohammedanen gematigd zijn, kwam er bijna niemand de laatste eer bewijzen aan deze moordenaar van een gouverneur die een christelijk meisje wilde beschermen in Pakistan.

Die haatpredikers komen bijna wekelijks langs. Gelukkig houdt Prof. D.A.H. Vintik dat nauwgezet bij en tipt die me soms en maant me dan tot een stukje over deze zaak. Vanwege tijdsgebrek en dat de interesse ook andere gebieden bestrijkt kan ik niet elke keer dat een verdediger van de islamitische moordprediker hier de lof van christenmoordenaars komt bezingen tot een stukje breien. Daarvoor moet u toch echt de Prof. volgen. Deze tweet mag niet onopgemerkt voorbijgaan:

Voor degenen die geen twitterlinkjes aan willen klikken zal ik het nog even uit spellen:

Archbishop of Canterbury Justin Welby welcomed Muhammad Naqib ur Rehman to Lambeth Palace on Monday to discuss subjects including countering “the narrative of extremism and terrorism” and interfaith relations.

The Muslim clerics have led a high-profile campaign in Pakistan in praise of assassin Mumtaz Qadri, who was executed in January after murdering liberal Pakistani politician Salmaan Taseer in 2011. The Punjab governor had criticised Pakistan’s strict anti-blasphemy laws, and Qadri claimed it was his religious duty to kill him.

De zoon van Taseer verkondigt dan wat onzin dat ze niet de echte islam vertegenwoordigen, want islam bestaat uit bloemenperken en cupcakes ofzo, maar dat gelul zijn we inmiddels wel zat.

His brother, Shehryar, 30, added: “They supported and incited my father Salmaan Taseer’s murder. The UK government should deport them and Pakistan should prosecute them for the incitement of violence under the terrorism act.”

“I find it disrespectful that a man like this has been entertained by the Archbishop. My family has been on the front lines when it comes to inter-faith harmony and these people disrespect anyone and everyone who speaks about religious harmony.”

De vorige aartsbisschop van Canterbury, en dat is de hoogste Anglicaanse geestelijke, vergelijkbaar met de paus, was ook al een islamofiel:

The Archbishop of Canterbury tonight prompted criticism from across the political spectrum after he backed the introduction of sharia law in Britain and argued that adopting some of its aspects seemed “unavoidable”.

Rowan Williams, the most senior figure in the Church of England, said that giving Islamic law official status in the UK would help achieve social cohesion because some Muslims did not relate to the British legal system.

http://www.guardian.co.uk/uk/2008/feb/07/religion.world

Het hele verhaal hierboven staat in de IBTimes en daar wil ik nog een zinnetje uitlichten.

On Naqib ur Rehman’s Facebook page Qadri is described as a “Ghazi”, or Islamic holy warrior.

Ghazi (wiki) is een eretitel voor wat wij een jihadi zouden noemen. De zogenaamd seculiere Ataturk heeft die titel met het pistool gericht op het Turkse ‘parlement’ opgeëist, HA (het staat ergens in mijn archief over Ataturk, ga maar lekker zelf zoeken, het is de moeite waard om mijn vertalingen te lezen). Mohammedanen hebben iets met naamgeving. Bij Ajax voetbalt een speler die el-Ghazi heet, ik zou hem onmiddellijk ontslaan, ik wil geen jihadi’s in mijn team en ook geen zonen van vaders die denken dat ze hun kinderen zo moeten noemen. Bij voorkeur vernoemen ze hun eerste zoon naar een massamoordenaar en hun eerste dochter naar het minderjarige misbruikte verkrachtingsslachtoffertje van de pedoproleet. En dat doet de ruime meerderheid van de moslims. So much voor je gematigde moslim. Omdat ik het niet kan laten, nog twee stukjes over islamitische naamgeving:

‘My name is Jihad and I am a bomb’

Jihad. Juist ja. Dat is toch een beetje alsof je je kind  Blitzkrieg noemt of Ardennenoffensief. Dachau en Auschwitz vallen misschien ook wel binnen dat kader. Hey: “Dachau, naar je kamer NU!” en “Auschwitz, douchen NU!”

Het Staat op Elke Gevelsteen Over de namen van islamitische scholen.

Echt eng wordt het pas als je de namen van moskeeën gaat analyseren. Is het iemand trouwens ooit opgevallen dat er geen overzichtslijst bestaat van moskeeën in Nederland? Je zou denken van wel he. Is niet zo, bestaat niet. De meeste van mijn lezers zullen inmiddels wel begrepen hebben dat ik een soort van voorkeur heb voor dingen indelen en opslaan en als het bestond had ik het wel gehad,  ik heb wel een afdelinkje over Nederlandse moskeeën en dat Moskeeën kazernes zijn, maar een overzichtslijst bestaat niet. Niet bij islamitische organisaties, niet bij de overheid, en niet bij islamkritische sites, en ook niet bij mij. ‘Burgerjournalisten’ is ooit het verst gekomen, maar die zijn gestopt, en omdat ik het niet netjes vond ‘hun lijst’ te stelen kopiëren is die nu foetsie.

Moslims maken geen enkel geheim van hun intenties. Het staat in elk paspoort. Badr-Hari is vernoemd naar? Zoek het eens op. Ik weet het antwoord al een tijdje en dat is niet vredelievend.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on De aartsbisschop van Canterbury feliciteert een Christenmoordenaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: