Erdofans zuiveren Arnhem van Gülen-aanhangers

De eigenaar van een Arnhems pluimveebedrijf heeft opgeroepen om Arnhem te zuiveren van Gülen-aanhangers. Veel Turkse ondernemers geven er gehoor aan.

Een van die ondernemers is Adil Karakaya, eigenaar van partycentrum Maksim in Westervoort (dat zullen gezellige party’s zijn…). Als reactie op de oproep om schoon schip te maken met de ‘aanhangers van terroristen’, heeft hij meerdere trouw- en verlovingsfeesten van Gülen-sympathisanten geannuleerd. “Ik kan die mensen niet bedienen”, zegt Karakaya tegen het AD. “Dat doet mij pijn in het hart. Ik wil ze niet op mijn stoep hebben.”

Powned >>

Gezellige tent trouwens inderdaad. Je kan er ook je besnijdenis vieren:

Oriëntaalse hofzaal
De grote Oriëntaalse hofzaal met zijn unieke vorstelijke sfeer en inrichting heeft een maximale capaciteit van 800 personen. De grootte van de hofzaal kan naar wens aan de omvang van het gezelschap worden aangepast. Ervaren decorateurs creëren voor uw huwelijk, uw personeelsfeest of congres een passende sfeer met onbeperkte mogelijkheden. Door de omvang van de zaal en zijn multifunctionele karakter en zijn rijke Oriëntaalse ambiance is de zaal zeer geschikt voor multiculturele feesten, besnijdenissen en bruiloften. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden, met de geruststelling dat u voor alles terecht kunt op één adres. Moderne technieken zoals rondom RGB LED verlichting, WiFi, TV-OIP en meerdere flatscreens behoren tot de standaard uitrusting van de dynamische zaal.

 

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: