“Subsidiëring Turkse moskeeën: worden de andere partijen ook wakker?”

Chris Janssens: “Onmiddellijk werk maken van subsidiestop voor moskeeën die gelieerd zijn aan buitenlandse regimes of organisaties.”

In navolging van het Vlaams Belang gaan nu eindelijk ook in andere partijen stemmen op die de subsidiëring van de Turkse Diyanet-moskeeën in ons land in vraag stellen. Het Vlaams Belang heeft van meet af aan gesteld dat de subsidiëring van moskeeën en zeker van Turkse staatsmoskeeën in ons land een fundamentele vergissing is. Het is tekenend dat alvast dit laatste nu ook openlijk wordt toegegeven door uitgerekend de kabinetsmedewerker die in 2007 samen met minister Marino Keulen (Open VLD) de eerste subsidiëring van Turkse moskeeën voorbereidde.

Vlaams Belang >>

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on “Subsidiëring Turkse moskeeën: worden de andere partijen ook wakker?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: