The Muslim Brotherhood’s Strategic Plan For America

The following is the official document from a 1991 meeting which outlines the Muslim Brotherhood’s strategic goals for North America. The document was entered as evidence in the 2008 Holyland Terror Funding Trial. Federal investigators found the document in the home of Ismael Elbarasse, a founder of the Dar Al-Hijrah mosque in Falls Church, Virginia, during a 2004 search. Elbarasse was a member of the Palestine Committee, which the Muslim Brotherhood had created to support Hamas in the United States.

The original document in Arabic follows the English translation.

We have highlighted in yellow the following quotes which are of particular significance. The page numbers noted below correspond to the page numbers in the center of the bottom of each page in the document). 

Clarion Project >>

Het document telt 18 pagina’s en zou je bijna letterlijk naast ‘Het Project‘ kunnen leggen.

Dossier moslimbroederschap >>

Comments zijn gesloten.

1 Comment on The Muslim Brotherhood’s Strategic Plan For America

  1. Freija // 28/07/2016 om 20:37 //

    Met dit soort slogans zou je toch verwachten dat de policor oogjes een keer open gaan. Je moet toch wel heel erg goed, en heel er lang, gehersenspoeld zijn om hier een religie van vrede in te zien.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: