Islamisering bestrijden met islamisering

Meer moskeeën en imams tegen radicalisering

De afgelopen maanden kwamen vanuit de Vlaamse en Brusselse regering heel wat aanvragen voor de officiële erkenning van nieuwe moskeeën. De federale regering trok daarom 3,3 miljoen euro uit om het loon van 80 bijkomende imams te kunnen betalen, staat vandaag in Het Nieuwsblad en De Standaard. De maatregel past in de anti-terreurmaatregelen van de regering-Michel, die meer wil inzetten op de “geïntegreerde islam”.

Vooral in Vlaanderen werden de afgelopen jaren bijzonder weinig moskeeën officieel erkend, maar daar komt nu verandering in. Bijna 50 hebben een erkenningsaanvraag lopen. De federale overheid Justitie is bevoegd voor het loon van de imams en maakt nu extra geld vrij.

HLN >>

Met de malle hoop op een meer geïntegreerde islam. Waarom, Oh waarom, worden dit soort besluiten toch genomen door lui die helemaal niets maar dan ook niets van islam begrijpen. Islam integreert NIET ! Nooit, nergens, mag namelijk niet van islam.

 

Comments zijn gesloten.

6 Comments on Islamisering bestrijden met islamisering

 1. Gerrit Tienkamp // 30/07/2016 om 11:24 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. Dus als jij dingen loopt te vertellen over je geloof krijg je poen van de overheid. Maak ik als Prediker van het Hondehollengeloof nog kans denk je. De Hondehollers is een gerenommeerde religie waarin de gelovigen om tot de Here te geraken elke dag de straat opgaan om de gevaarlijkste hond van die dag te ontmoeten teneinde hem te grijpen en net zolang met 2 vingers in z’n hol te raggen tot ie om genade smeekt. Waar kan ik me melden voor poen? Hebben wij niet ook zoiets als een Ministerie voor Geloofszaken?

  Geliked door 2 people

 3. Nou Brein, vanochtend had ik er weer 1 te pakken, zo’n schuimbekkende, vuil uit ze ogen kijkende grommende rottweiler.
  En link dat ie werd, maar ik had ‘m hoor, op ze rug ging ie en maar piepen.
  Leek wel een puppie.
  Stond ze baasje er ook nog een beetje bij te schreeuwen als een gek, dat schoot natuurlijk niet echt op.

  Like

 4. Bestaat jullie regering louter uit zotten,dwazen en gekken ?

  Like

 5. Bullshit! Het is Februari 1953 en de dijken in Zeeland hebben het begeven en op vele plaatsen zijn ze doorgebroken, de Nederlandse regering zit met de handen in het haar, er zijn niet voldoende helicopters en reddingsvaartuigen, Maar dan komt er een oplossing (volgens de analogie van dat artikel in Het Laatste Nieuws) men besluit om de dijken overal door te steken, want een watersnoodramp bestrijdt met het beste met een andere watersnoodramp, toch?

  De islam is een vorm van misdaad. De islam is ook een vorm van geestesziekte. Het bestrijden van de islam wordt niet gedaan door ergens een beetje islam te laten bestaan, net als een ziekte verwekker moet de islam worden uitgeroeid met wortel en tak, er mag geen spoortje van over blijven, elke kiem die er over blijft groeit weer uit tot een nieuw gezwel.

  Alleen mensen met een verborgen agenda die willen dat de islam hervormd gaat worden en dat er een zogenaamde gematigde islam over blijft, maar dat gaat niet lukken. Van een griepvirus kan men som een verzwakte stam omvormen tot een vaccinatie, maar dat lukt niet bij een ziekte als een tumor. En we moeten dus leren om de islam niet meer te zien als een griepje maar voor wat het is, namelijk een ziekte die de hele mensheid uit kan roeien, niet omdat het superieur is maar juist het tegenovergestelde, ook de eigen maatschappij heeft er uiteindelijk onder te lijden en zodra er geen gastlichamen meer zijn is het gedoemd te sterven. Einde verhaal voor de islam dus, vroeg of laat krijgt de islam in een rottende berg pus zijn verdiende loon.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: