Christenen vluchten uit Duitsland voor agressieve moslim invasanten

Na de zaterdagmensen de zondagmensen. Als islam de Joden opgeruimd heeft zijn de Christenen aan de beurt. En dat is overduidelijk het geval in Europa. In Zweden zijn de Joden bijna weg. In Frankrijk vertrekken ze ook massaal. En nu worden er priesters vermoord en kerken aangevallen. Dat wou ik vooraf gezegd hebben, Fub.

Naamloos.png

We willen geen moslimburen

Steeds meer Christenen vluchten uit Duitsland naar “moslim-vrije” landen zoals Hongarije om geen last te hebben van “agressieve invasanten” die hun thuisland zijn binnengedrongen.

Een bericht van Hongarije Vandaag laat zien hoe er een proces van “omgekeerde migratie” begonnen is en dat het gebied rond het Balatonmeer, waar je al een huis kan kopen vanaf 14.000 euro, een steeds populairdere bestemming wordt voor Duitse families die graag willen vertrekken.

Naamloos.png

Ik heb natuurlijk even gekeken (al vaker gedaan trouwens) en ik heb zeven huisjes gevonden onder de 10.000 Pond. De goedkoopste is 2.250. Hier de google-link. Als je wat langer zoekt dan de drie seconden die ik er net aan besteed hebt kun je wel wat beters vinden en vaak mag je er zelf bouwen, wat dan weer fijn is voor mensen als ik, Fub.

Naamloos.png

Mensen zeggen dat ze het zat zijn dat het steeds maar erger wordt in Duitsland, en ze roemen de houding van Orban, zegt de Duitse makelaar Ottmar Heide, verwijzend naar de beslissing van Orban om de grenzen te sluiten voor invasanten vorig jaar.

Victor Orban

Volgens Heide zijn 80% van zijn klanten Duitsers die het land ontvluchten vanwege de gevolgen van Merkel’s Open Deur politiek voor islamitische indringers. Rond de 30.000 Duitsers wonen nu in het gebied, een behoorlijke toename ten opzichte van vorig jaar.

Het Duitse echtpaar Valentin en Jennifer Duräder vertelden onomwonden dat ze naar Hongarije vertrekken omdat ze bang zijn voor moslim-indringers.

immigratie1

“We zijn Christenen, we willen geen moslims als buren. Ze hebben een andere cultuur en zijn agressief”, zo vertelde het echtpaar de Duitse zender ZDF.

In een gelijksoortig verhaal, wat Fenixx afgelopen week ook bracht, vluchtte een Duits gezin helemaal naar Moskou om daar asiel aan te vragen. De vader, Andre Griesbach liet weten: “We geloven niet langer dat Duitsland nog een veilige plaats is om onze kinderen op te laten groeien.”

Naamloos

Zoals Breitbart bericht, is sinds Merkel het groene licht gaf voor de Hijra (verovering door migratie), het toerisme ingestort vanuit landen als Japan, Zuid-Korea en Taiwan met een verbijsterende 40% sinds mei 2015.

Naamloos

Duitsland heeft een aantal islamitische aanslagen meegemaakt de afgelopen maand, terwijl er nauwelijks één van de daders van Keulen voor het gerecht gebracht is.

merkels-sex-paradijs

Zoals we eerder deze maand berichten, volgens de prominente Zweedse priester Annika Borg, moet Europa wakker worden voor het feit dat islamieten de oorlog verklaard hebben aan het Christendom.

Vertaald van: Paul Joseph Watson

Comments zijn gesloten.

5 Comments on Christenen vluchten uit Duitsland voor agressieve moslim invasanten

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Binnenkort zal ook Nederland als buurland aan de beurt zijn! Dat weet iedereen met een gezond verstand! Maar emigreren? Waarnaar toe? Behalve Hongarije is er geen 1 land veilig meer in de EU landen. En de niet EU-landen hebben de bui zien hangen en al snel hun grenzen gesloten! There is no way out!

  Like

 2. Ik vraag me af bij jouw geplaatste bericht…….wanneer loopt de emmer over????

  Like

 3. Gerrit Tienkamp // 21/08/2016 om 02:25 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 4. Een iets wil ik kwijt, de politiek verantwoordelijken komen hier niet mee weg als ze het überhaupt overleven.

  Like

 5. Horatius // 22/08/2016 om 14:40 //

  Zo lang Merkel nog aan de macht is zal er zeker niets veranderen in het huidige rampzalige beleid dat onvermijdelijk zal afstevenen op een burgeroorlog.

  Maatregelen zoals het hermetisch afsluiten van de binnengrenzen van West-Europa voor personen blijven uit i.v.m. de economische gevolgen die zwaar worden overdreven door de falende bestuurders in Brussel.

  De buitengrenzen van Europa zijn zo lek als een mandje (of een vluchtelingenbootje) en zodoende kan de mosliminvasie ongestoord verder plaatsvinden tot groot genoegen van de Linkse politieke partijen, de asielzoekersindustrie en de asieladvocatuur.

  In Duitsland vluchten de Christenen naar Hongarije om het vege lijf te redden, eveneens de joden en andere ongelovigen die het mikpunt worden van de snel stijgende moslimpopulatie bij onze oosterburen, en wij kunnen hooguit vluchten naar de Waddeneilanden of naar de Antillen mits we het geld daarvoor hebben.

  Het is overigens nauwelijks voor te stellen dat Merkel haar huidige positie kan handhaven na de eerstvolgende verkiezingen, dat zou namelijk de definitieve genadeklap betekenen voor de vrije en open seculiere samenleving in West-Europa.

  In ons eigen land zitten we opgescheept met een uiterst verdeelde Turkse minderheid die bestaat uit Koerden en voor- en tegenstanders van dictator Erdogan. De Marokkanen zijn voor het merendeel uitkeringstrekkers, criminelen en potentiële terroristen. Tel uit je winst na 40 jaren van politieke correctheid, gezinshereniging en een volkomen mislukte integratie.

  Politieke profeten als Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders werden en worden weggezet als zijnde rechts-extremisten terwijl hun gelijk dagelijks wordt bevestigd door terreuraanslagen, criminele praktijken als plofkraken en het provocerend dragen van boerkini’s om over verkrachtingen en aanrandingen maar te zwijgen.

  Het wordt dus hoog tijd voor een algehele mentaliteitsverandering op het politieke vlak, geen nieuw ‘fascisme’ maar realisme met als doel het terugdringen van de politieke en radicale invloed van de Islam in de Westerse wereld.

  Dit kan alleen met harde en onorthodoxe maatregelen!

  Ik leef liever (als ik zou moeten kiezen) in een politiestaat dan in een Islamitische Staat.

  Met een politiestaat bedoel ik een Noodtoestand of desnoods een Staat van Beleg voor een bepaalde tijd tot de algehele toestand beheersbare proporties heeft aangenomen.

  Met de huidige wet- en regelgeving vanuit Brussel en Straatsburg zijn we volkomen kansloos tegen de religieuze baardmannen die hun instructies krijgen vanuit Mekka en Ankara.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: