Genocide ontkenner Pechtold wil van Rutte’s terreurdeal met Turkije af

Ongelofelijke politieke opportunist. Wel de Erdogan stem binnen halen door Koser Kaya op de kieslijst te zetten en dan nu een beetje sputteren. Nooit was enige mensenrechtenschending een beletsel voor deze eendimensionale roeptoeter en ook nu horen we hem niet over de één tot anderhalf miljoen Koerdische ontheemden, die door Erdogan gegenocideerd worden met de 6 miljard Draghi’s van Mark – de oorlogsmisdadiger – Rutte. Nooit hoorden we Pechtold er over dat er in Turkije al jaren meer journalisten gevangen zitten dan in enig ander land. Pechtold vindt het allemaal wel best. Nooit hoorden we van Pechtold dat Erdogan = ISIS. Pechtold vond de massamoorden, onthoofdingen en de vernietiging van het Christendom door zijn Ottomaanse broeders wel best.

Wat is dan nu het argument?

Parool: Terwijl Europa kampt met de vluchtelingenstroom door de burgeroorlog in Syrië, maakt Rusland volgens Pechtold de dienst uit in Syrië. “Poetin en Erdogan praten deze week nog over Syrië in Moskou.

Zo kennen we de lakei van het globalisme weer. Rusland is het probleem. Pechtold heeft er zeker bezwaar tegen dat Rusland ISIS aan het opruimen is. Hadden de Amerikanen het maar moeten doen, Pechtold, maar die weigerden.

En hier hebben we je ook niet over gehoord:

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Genocide ontkenner Pechtold wil van Rutte’s terreurdeal met Turkije af

 1. Republikein // 20/08/2016 om 18:13 //

  Haal ff weg plies

  Like

 2. Republikein // 20/08/2016 om 18:17 //

  Of niet,is al bejaard eigenlijk, pleur alles maar weg dan

  Like

 3. Republikein // 20/08/2016 om 19:55 //

  Fijn, het is verdwenen.
  Mijn persoonlijke bedankje is hier op zijn plaats.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: