Islamisering: islamonderwijs Den Haag groeit als kool

Op 22 augustus is de nieuwe vestiging van islamitische basisschool Yunus Emre in Escamp van start gegaan. De vierde vestiging van islamitische basisschool Yunus Emre is nog maar één dag open en nu staan er al 450 kinderen op de wachtlijst. De PVV in de Haagse gemeenteraad vindt deze ontwikkeling “zeer zorgwekkend” en heeft raadsvragen gesteld aan het stadsbestuur.

PVV-raadslid Elias van Hees: “Dit is zeer zorgwekkend en dodelijk voor de sociale samenhang in onze stad. Het zien van de Yunus Emre-school aan het Mandelaplein doet pijn aan de ogen van ieder weldenkend mens. De overgrote meerderheid van de meisjes draagt een hoofddoek, het symbool van vrouwenonderdrukking maar ook een antiwesters symbool van islamitische dominantie. Kinderen, van welke afkomst dan ook, zijn beter af zonder Koran en de gewelddadige, vrouwenhatende ideologie die islam heet. Radicalisering begint in Den Haag al bij de basisschool en dit moet stoppen!”

De PVV vraagt onder andere hoe het stadsbestuur uitsluit dat de leerlingen antiwesterse sentimenten meekrijgen en of het stadsbestuur het normaal vindt dat de meerderheid van de meisjes op de Yunus Emre-school gehoofddoekt naar school gaat. Ook roept de partij het stadsbestuur op om alle islamitische scholen in Den Haag te sluiten.

Voor de raadsvragen lees verder bij PVV Den Haag >>

islamisering >>

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Islamisering: islamonderwijs Den Haag groeit als kool

  1. Dat is natuurlijk logisch, er is al een onderlinge gemeentestrijd aan de gang, voor wie zich straks de Islamitische hoofdstad van Nederland mag noemen en Den Haag met zijn Pro-Moslim regering wil hier wel voor strijden, de smerige viezerikken.

    Like

  2. Anoniem // 27/08/2016 om 19:20 //

    allemaal landverraders

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: