De hoofddoek/burka/burkini legitimeert verkrachting

En moet dan ook onmiddellijk verboden worden.

De hoofddoek/burka/burkini wijst ongehoofddoekte vrouwen aan als te verkrachten door moslims. De hoofddoek is oorlogvoering door verkrachting en geen onschuldig stukje stof.

De islamitische hoofddoek/nikab/burka/burkini is gebaseerd op koranvers 33.59 dat verordent dat moslima’s HERKENBAAR moeten zijn zodat ze niet worden LASTIGGEVALLEN.

Nee, zij niet, maar andere vrouwen dus juist wel. Dat zelfde verdoemde koranvers betekent ook (oa.) dat niet-gehoofddoekte ongelovige vrouwen wél lastiggevallen, verkracht, mogen worden. En dat gebeurt dan ook. De islam is niet alleen een oorlogstheologie, maar ook een verkrachtingsideologie. Ja, er wordt altijd verkracht in oorlogen, maar alleen islam heeft er expliciete regels voor opgesteld. Wat ISIS doet is volledig in lijn met de islamitische geschriften en het voorbeeld voor elke moslim, Mohammed. Mo verzon de koranverzen ter plekke om zijn perverse lusten te legitimeren.

abu.png

In Zweden zijn de verkrachtingscijfers sinds de islamitische import met een schokkende 1400% gestegen. In Rotherham werden 1400 meisjes jarenlang misbruikt door moslims, in Keulen werden er meer dan 1200 aangerand. En dat zijn slechts de topjes van een enorme islamitische ijsberg.

Koran 33:59 O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun overkleden (Djilbaab) over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijker om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen. En Allah is Vergevensgezind, Meest Barmhartig. (bron)

Het is prachtig dat vrouwen niet lastiggevallen – mogen – worden. In Nederland en bijna het hele Westen is die hoofddoek niet nodig. Vrouwen worden hier namelijk niet lastig gevallen. Tenminste, niet tot islam geïmporteerd werd.

01.png

De hoofddoek/nikab/burka/burkini is hier dus een politiek statement, want is hier niet, zoals in islamitische landen, nodig om verkrachting te voorkomen. Verkrachting is hier verboden, wij hebben daar wetten tegen en er staan behoorlijke straffen op, en terecht. De hoofddoek zet onze wetten buitenspel en is de islamitische manier om aan te geven wie wel en niet lastig gevallen mag worden. In islam wordt het aangemoedigd, verkrachting van ongelovige vrouwen, het nemen van de vrouwen van de overwonnenen in slavernij.

01.jpg

 

Credits headerfoto: Mathijs Koenraadt

Boerkiniverbod is nodig om Nederlandse vrouwen te beschermen, Joost Niemöller

Boerkini maakt wereld onveiliger voor hen die er geen dragen, Elma Drayer

De boerkini is niet vrijheid-blijheid, maar een nazi-symbool, Martien Pennings

De hoofddoek is agressie; To rape or not to rape, Fubar

Een hoofddoek is een brandmerk, een jodenster voor vrouwen, Chadortt Djavann

Comments zijn gesloten.

1 Comment on De hoofddoek/burka/burkini legitimeert verkrachting

  1. koos // 09/09/2016 om 10:45 //

    AS Zondag GROTE PEGIDA-DEMONSTRATIE
    11 September 14:00 uur – Koekamp – Den Haag
    Zorg dat je op tijd bent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: