Hakenkruis in prullenbak verboden. Moslims mogen wel met hakenkruizen zwaaien in Nederland en ‘Dood aan de Joden’ roepen

Vorige maand hadden we een stukje:

In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien

En daar hoort de headerfoto bij. Pegida-leider Edwin Wagensveld moest vandaag voor het gerecht verschijnen vanwege dat spandoek en had een t-shirt aan met diezelfde tekening er op.

Van de facebook pagina van Pegida:

Naamloos.png

Bij het OM zijn ze te stom en te blind om te zien dat het hakenkruis in een prullenbak gesmeten wordt. Of ze zien het wel en het is een politiek proces. Pegida is ongewenst.

Moslims die zijn wel gewenst en worden dan ook met 100.000 per jaar door de VVD geïmporteerd. Op  13/07/2014 marcheerden islamonazi’s door Den Haag. Hakenkruizen, jihadvlaggen en de Hitlergroet op het Spuiplein in Den Haag. En de ontkenning van de NOS.

01.jpg

De week daarvoor tijdens een ISIS demonstratie klonk in Den Haag uit de islamitische kelen: “Joden herinner je Khaybar, het leger van Mohammed is weer daar.” Dat is een verwijzing naar de slachtpartij die Mohammed in die plaats aanrichtte onder de Joden, waar hij eigenhandig honderden Joden onthoofde en hun vrouwen en dochters tot slavinnen nam. Iets wat moslims over de hele wereld nog steeds graag imiteren, want de boze pedofiel is tenslotte hun meest aanbevelenswaardige en onfeilbare voorbeeld.

In een verslag van Omroep West viel rond minuut 2’53″ en tegen het einde de antisemitische slogan “Khaybar, Khaybar ya Yahud, jaish Mohammed saya’ud” (Joden herinner je Khaybar, het leger van Mohammed is weer daar) te horen.

Volgens Van Aartsen was de wet niet overtreden. Niet als de wet de sharia is, wel als de Nederlandse wet hier nog zou gelden, maar die geldt al een tijdje niet meer voor moslims.

Vandaag verscheen Edwin Wagenveld in het T-shirt dat je hierboven ziet bij de rechtbank.

Pegida-voorman Edwin Wagensveld is donderdag vlak voor het begin van een rechtszaak tegen hem in Amsterdam opgepakt door de politie. Dat gebeurde omdat hij weigerde een T-shirt uit te trekken of te bedekken met daarop een logo van een poppetje dat onder meer een hakenkruis in een prullenbak gooit. Na verhoor mocht hij weer naar huis. Telegraaf >>

Het OM meet met twee maten en verdient de naam OM niet meer. Het OM is verworden tot de inquisiteur van een islamdictatuur. Moslimnazi’s krijgen de vrije hand en betogers tegen de nazi’s worden aangepakt. Het is geen 1939, maar eerder 1941.

PS. In het stuk in de Telegraaf beweert Edwin Wagensveld tegen de PKK te zijn. Dat vind ik jammer, ik ben een groot voorstander van de PKK. Iedereen die tegen de fascistoïde Turken vecht verdient onze steun. Gister hadden we nog een uitgebreid interview met de tweede man van de PKK gepubliceerd.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: