Islamitische intimidatie werkt. Treitervloggers krijgen buurthuis

Hoewel de Zaanse treiterjeugd eerder een container en een buurthuis vernielde, krijgt de groep overlastplegers mogelijk toch weer een nieuw onderkomen. Dat heeft burgemeester Geke Faber (PvdA) van Zaandam maandagavond gezegd. Telegraaf >>

Volgens de Zaandamse burgemeester, die het zo heeft laten ontsporen, worden er wel eisen gesteld. Zoals toezicht. Toezicht weerhield de Turken er vorige keren niet van om het buurthuis te slopen en leeg te roven en om met een pistool te zwaaien. Hebben ze dat al terugbetaald? Ik zag dat ze in een auto van 150.000 euro rondrijden, dan het moet geen probleem zijn om dat terug te betalen. Het moet ook geen probleem zijn als je dat kan betalen om zelf een onderkomen te huren ergens. Waarom zou de gemeente daar voor op moeten draaien? Door een moskee aangeboden ruimte accepteren ze niet, omdat daar … toezicht is.

Het is de houding van de mohammedaan die alles eist van de ongelovige hond.

Mark Rutte roept dan wel ‘pleurop’ en ‘tuig van de richel’, maar ondertussen laat Nederland zich gewoon verder afpersen door deze Ottomaniakken.

Volgens Meijer zijn er verschillende keren nieuwe meubels, een beamer en bijvoorbeeld een tafelvoetbaltafel neergezet. „Alles wordt voor ze verzorgd. En dan gaan ze het slopen, stelen, noem maar op.”

Acht van de terroristen van allah zijn maandagavond kortstondig opgepakt, maar zijn alweer vrij.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Islamitische intimidatie werkt. Treitervloggers krijgen buurthuis

 1. Horatius // 15/09/2016 om 14:35 //

  Gekke Faber kan een motie van wantrouwen tegemoet zien van de oppositiepartijen in de Zaanse Gemeenteraad. Het is natuurlijk geen toeval dat deze burgemeester van PvdA
  signatuur is, die staan traditioneel garant voor een politiek van wegkijken, gedogen en zwaaien met de subsidiebuidel ten behoeve van deze geharde straatterroristen.

  De term ‘overlastplegers’ is natuurlijk veel te soft voor deze criminele jongeren die met hun zonnebrillen doen denken aan drugsbaronnen zoals b.v. Pablo Escobar die jarenlang een geheel land ongestraft kon terroriseren en daarna de heldendood stierf doorzeefd met honderden politiekogels.

  Deze creaturen worden nu in Turkije gezien als trouwe aanhangers van dictator Erdogan die hier structureel zouden worden gediscrimineerd en uitsluitend vanwege hun politieke overtuiging werden gearresteerd.

  De volgende stappen zijn voorspelbaar; deze jongeren worden benaderd door Turkse geheime agenten, geïnstrueerd en getraind in het voorbereiden van grootschalige demonstraties, rellen en het intimideren van politieke opponenten. Geweld zal niet worden geschuwd en deze jongeren zullen op termijn ook worden bewapend. Dit zal geschieden in ALLE grote steden in ons land, want er wonen hier ongeveer 500.000 Turken, dus potentiële rekruten zijn in grote aantallen aanwezig. Over het algemeen zijn ze niet actief in het arbeidsproces, dus per direct beschikbaar!

  Onze binnenlandse veiligheidsdiensten zijn in alle lagen geïnfiltreerd, om over de politiecorpsen maar te zwijgen.

  Dit scenario is niet geheel denkbeeldig als de spanningen tussen de EU en Turkije in de nabije toekomst verder zullen toenemen.
  Volgend jaar zullen een aantal Linkse bewindslieden in de EU worden vervangen door politici die niet zullen zwichten voor de chantage van de Turken.

  Samenvattend: de stoottroepen van de politieke Islam bevinden zich in zeer grote aantallen in onze samenleving en zullen bij een eventuele escalatie (b.v. een burgeroorlog) een grote rol gaan spelen.
  Onze verweekte Westerse samenleving tegen de radicale Islam, het salafisme, DENK, duizenden terroristische cellen en tot overmaat van ramp: de collaborerende Linkse politieke partijen.

  Maar er is nog enige hoop: ons Koningshuis zal de strijd elders (Argentinië?) voortzetten en onze bromsnorren, die als Kop van Jut zeer veel ervaring hebben opgedaan in onze talloze probleemwijken zullen niet versagen.

  En onze militairen? Kobus Kuch zal strijdend ten onder gaan, met de Mensenrechten hoog in het vaandel geheven is het moeilijk vechten tegen zelfmoordterroristen die hun opleiding hebben genoten in o.a. Zaandam en aanpalende gebieden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: