Nooit meer ‘kapsalon’ voor Yilmaz

RAQQA – De Nederlandse jihadist Salih Yahya Gazali Yilmaz (28) is mogelijk gedood bij een luchtaanval in Syrië. Yilmaz werd bekend als de ’kapsalon-jihadist’ die op de foto ging met kittens en pasgeboren baby’s en tienduizend huwelijksaanzoeken kreeg. Hij gaf een interview op de Nederlandse televisie. Telegraaf >>

Opgeleid door het Nederlandse leger om vervolgens andere jihadisten schietles te kunnen geven. En hij was niet de enige moslim die een opleiding had gekregen bij een Westers leger die zich aansloot bij ISIS. Maar voor de struisvogels van dienst is dat geen reden om een stop te zetten op het aannemen van moslims  bij de krijgsmacht.

De PVV sprak in 2015 zijn zorgen uit over mohammedanen in het Nederlandse leger en werd voor gek verklaard.

Het Britse leger heeft bijna 200 rekruten uit de basistraining verwijderd omdat ze vreesden dat het jihadisten waren

Naamloos.png

Daily Star >>

Lotfi Aoumeur, een jihadist uit Verviers, kreeg een opleiding in het Belgisch leger. Vorig jaar dreigde hij als IS-strijder met aanslagen in België.

Naamloos.png

nu.nl >>

Islamitische extremisten willen bij Duits leger voor de militaire training

Screenshot_107

Duitse leger wil rekruten laten screenen door inlichtingendienst

De Duitse overheid vermoedt dat islamitische extremisten zich proberen aan te sluiten bij de krijgsmacht, om op die manier militaire training te krijgen. Dat staat in een overheidsdocument dat is ingezien door de krant “Welt am Sonntag”.

E.J. Bron >>

Maar liefst 26 jihadisten hebben een opleiding gekregen van het Duitse leger en nog eens 65 staan onder verdenking:

“According MAD, 29 former Bundeswehr soldiers have travelled to Syria and Iraq to join extremist groups, and 65 active soldiers are under investigation on suspicion of Islamist tendencies. Since 2007, 22 soldiers have been classified as Islamists, all of whom have either been dismissed or have left the military.” The solution? Keep bringing Muslims into the Bundeswehr, and more Muslim migrants into Germany. What could possibly go wrong? Jihad Watch >>

Het Franse leger had in 2015 al 12 jihadisten opgeleid:

Ongeveer twaalf van de circa duizend Franse jihadisten hebben gediend in het Franse leger. De meeste van hen sloten zich in Irak en Syrië aan bij de radicale Islamitische Staat (IS).

Jean-Yves le Drian, de Defensieminister van Frankrijk, verklaarde dit volgens France24 vandaag aan Radio France Internationale. Eén van de ex-militairen zou nu ‘emir’ zijn van een groep Franse jongeren in de regio Deir Ezzor (Noordoost-Syrië). Poliziek >>

En we gaan maar door. Volgend jaar haalt Mark Rutte gewoon weer 100.000 moslims op.

We laten onze eigen vijanden binnen.

We betalen hun verblijf.

We betalen hun islamitisch onderwijs en moskee.

We geven ze zelfs een gevechtsopleiding.

Generaal b.d. Peter van Uhm, die zijn zoon verloor door jihadisten in Afghanistan:

Naamloos.png

Joop >>

Van Uhm:

“De vraag of hun omgeving en onze maatschappij wel zijn best heeft gedaan om deze mensen in de goede richting te houden, wordt te weinig gesteld. Je moet deze jonge mensen proberen te begrijpen, anders kun je ze ook niet verder helpen. Ook in de moslimwereld in Nederland zijn er genoeg mensen die met deze vragen worstelen, niet in de laatste plaats hun ouders.”

Dan snap je er echt helemaal niks van. Het gaat er niet om die jongens te begrijpen. Je kan ze ook niet helpen. De omgeving of de maatschappij hoeft niet beter zijn best te doen. Je hoeft alleen maar te begrijpen dat islam ons 1400 jaar geleden de oorlog heeft verklaard en dat elke moslim een soldaat van allah is.

Gutmenschen weigeren in te zien dat moslims fundamenteel van ons verschillen, dat ze een ander besef hebben van ‘goed en kwaad’. Dat islam geen ‘gouden regel’ kent. Dat islam geen religie is als het Christendom, dat allah niet een andere naam is voor God, maar eerder voor de duivel. Zelfs de generaals in Nederland weigeren te erkennen dat we in oorlog zijn met de islam, zelfs nadat islam hun eigen zonen opblaast. Van Uhm zou zo de volgende jihadist opleiden in het Nederlandse leger en dan zou die dit keer nog een beetje beter zijn best doen ‘om hem te begrijpen’.

 

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Nooit meer ‘kapsalon’ voor Yilmaz

 1. Anoniem // 17/09/2016 om 09:25 //

  Ik lees vaak met ‘veel plezier’ artikelen op deze site.
  Ik heb ook een zwak voor dhr. van Uhm en wilde even melden dat dit framen in een verkeerde context van deze meneer mijn eerste reaguursel heeft uitgelokt.
  -de wereld is een puinhoop en je zal je maar betrokken voelen.
  Motivatie/wilskracht versus opgave/weerstand, ‘dienst’, doeners en resultaten. Ja, kun je van maken wat je wilt. Praten alleen heeft zo zijn beperkingen.
  Dat er een kloof is tussen het gros van de mensen en
  -de politiek
  -de media
  -de happy few
  -etc
  is al erg genoeg.
  Dat de kloof onderling ook groter wordt, is echt jammer (en volgens plan?).
  We zijn dan ook gemiddeld weinig intelligent, slecht geinformeerd etcetc.
  Je kan met evenveel gemak de woorden van dhr. van Uhm framen in een subtiele oproep tot verzet richting ‘die elite’ die het laat liggen/onmogelijk maakt dat de wereld binnen afzienbare tijd een betere wereld wordt voor zo’n beetje iedereen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: