Jesse – Obama – Klaver (4 zetels) zet in op een kabinet zonder de VVD

Klaver was vandaag te gast bij Buitenhof. En u gaat hem de komende tijd nog heel veel meer zien op de Staatsmedia. Samsom wekt teveel weerzin en de PvdA heeft geen geschikte aansprekende opvolger. De SP was nooit goede vrienden met de media en de houdbaarheidsdatum van Pechtold is verstreken. Pechtold is eigenlijk ook alleen nodig om te ageren tegen Wilders, hij kan ook weinig anders, en de PVV wordt sowieso wel buitenspel gezet door de cordonners. Dus Pechtold is ook nog eens overbodig.

Voor de media en de uitvreters van dienst is het noodzakelijk dat links aan de macht blijft, omdat dan de salarissen van Pauw , Van Nieuwkerk en Witteman en alle andere Collaborateurs gegarandeerd zijn. Jesse Klaver bij Buitenhof terugkijken kan hier. De kern van Klavers betoog is dat de grenzen open moeten en dat diversiteit prachtig is. Voor Nederland dan. Diversiteit wordt nooit gevraagd van Afrika of Saoedi-Barbarije. Elke wederkerigheid ontbreekt ten enenmale.

Als je denkt dat de dwingende monoculturele islam in te passen valt in een multiculturele samenleving dan ontken je de harde realiteit:

Klaver ontkent de Joods-Christelijke identiteit van Nederland en beweert dat we mensen die daar geen wortels in hebben van ons af duwen als we ons daar op beroepen. Daar kan die maar één groep mee bedoelen, en dat zijn niet de boedhisten en hindoes die geen wortels hebben in die Joods-Christelijke identiteit, maar zijn geliefde eeuwige slachtoffers de mohammedanen (die honderden miljoenen hindoes en boedhisten afgeslacht hebben). De oorzaak van de aversie tegen de islam zoekt die niet bij de islam zelf; eerwraak, jodenhaat, homohaat, seksediscriminatie en alle andere mensonwaardige ellende die door die totalitaire politieke ideologie gepropageerd wordt, maar hij zoekt de oorzaak in economische omstandigheden. Een wel heel oud en versleten verhaaltje.

Volgens Klaver moet onze identiteit er één zijn van openheid, tolerantie, godsdienstvrijheid. ‘Voor de islam’ moet je daar weer achter plakken. Maar een intolerante ideologie verdient geen tolerantie, die ideologie zal die tolerantie zelf onmiddellijk afschaffen als je die ideologie de ruimte geeft met jouw tolerantie. De islam verdient geen godsdienstvrijheid, niet alleen omdat het geen godsdienst is, maar vooral ook omdat godsdienstvrijheid het eerste is wat islam afschaft als het de kans krijgt. 56 landen op deze wereld en 1400 jaar geschiedenis bewijzen mijn gelijk en Klavers ongelijk.

GroenLinks zet in op kabinet zonder VVD

GroenLinks moet het zo goed doen bij de komende Kamerverkiezingen, dat er een kabinet kan worden geformeerd zonder de VVD. Dat zei voorman van GroenLinks Jesse Klaver zondag in het tv-programma Buitenhof. ,,Ik wil dat links heel groot wordt, ik wil het allerbeste resultaat ooit.” Telegraaf >>

Laten we eens kijken dan naar de meest recente opiniepeiling zoals die vandaag in de Telegraaf verscheen:

Naamloos.png

Klaver heeft een voorkeur voor de SP en de PvdA en D66 mag aanschuiven als het een stuk opschuift naar links en verder het CDA.

GL 15

SP 13

PvdA 10

D66 15

CDA 17

Dat zijn 70 zetels vrind. En dat is niet genoeg. Met de Christen Unie erbij zou je op 76 zetels komen. Ik ben voor. Dat wordt een feestcoalitie waar de PVV bij de volgende verkiezingen, die ongetwijfeld snel zullen volgen, dan de vruchten van zal plukken. Zet hem op, Jesse !

En nu maar bidden dat die lieve zielige moslims van je niet Paradiso of Amsterdam CS opblazen voor maart 2017, want dan kun je het natuurlijk wel schudden.

Comments zijn gesloten.

3 Comments on Jesse – Obama – Klaver (4 zetels) zet in op een kabinet zonder de VVD

 1. Republikein // 26/09/2016 om 16:03 //

  Verschil van mening is geoorloofd.
  80% moet zich ernstig beraden.

  Like

 2. Republikein // 26/09/2016 om 16:07 //

  Dat bedoel ik.
  Niet goed ook geen geld terug.
  http://www.anonymousnews.ru/

  Like

 3. Republikein // 26/09/2016 om 16:18 //

  meer NPO
  OM in beroep in zaak dodelijke A2-botsing
  Vandaag, 15:02
  Regio
  De auto van een gezin sloeg over de kop nadat de verdachte er met grote snelheid op was ingereden ANP

  Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de zaak van de dodelijke A2-crash bij Maarssen. De man die de botsing in december veroorzaakte, werd eerder deze maand veroordeeld tot drie jaar cel, maar er was acht jaar cel geëist. Het OM wil daarom dat een hogere rechter zich over de zaak buigt, schrijft RTV Utrecht.

  De dader had de dag voor de crash drugs gebruikt. Hij reed met bijna 240 kilometer per uur in op de auto waarin zeven mensen zaten. De bestuurder kwam om het leven en twee van zijn kinderen raakten blijvend gehandicapt.
  Risico genomen

  Het OM kan zich vooral niet vinden in het oordeel van de rechter dat er geen sprake was van opzet. De verdachte nam volgens justitie namelijk het risico dat er een ernstige botsing kon plaatsvinden. Hij heeft volgens de aanklager niets gedaan om het ongeluk te voorkomen, want hij remde niet en bleef vol gas geven.

  De advocaat van de verdachte heeft ook hoger beroep aangetekend. De nabestaanden spraken twee weken geleden de wens uit dat er geen hoger beroep zou komen, hoewel ze de straf te licht vonden.

  K vond het wel bij dit gekke topic passen.
  K bedoel, hoeveel gekken telt de mensheid.
  K bedoel, moet niet goed worden, ga afspraak maken met huisarts voor lobotomie.
  Ondertussen, bij de kinderopvang:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: