Londen’s moslim-extremistische burgemeester vertelt de mohammedanen in de Verenigde Staten dat ze niet mogen integreren

London’s Islamist-Linked Mayor Tells U.S. Audience: ‘Immigrants Shouldn’t Assimilate’

Okay, dat heb ik niet helemaal eerlijk vertaald. Ik geef het toe. En daarom staat de originele Engelse tekst hierboven. Het hele artikel staat hier: Breitbart.

De banden tussen Saddiq Khan en Al-Qaeda zijn echter wel aantoonbaar:

Naamloos.png

En dat moslims niet mogen integreren staat gewoon in de koran:

koran-vrienden.JPG

En reclames waar bikini’s in voorkomen zijn al verboden in Londonistan. Dat is het eerste dat die regelde toen die in functie kwam. Gelukkig is de extremist die in Neerlands tweede stad de macht gegrepen heeft iets minder direct. Die heeft namelijk de ambitie om minister-president te worden en houdt zich dus nog even op de vlakte.

01.jpg

Feit is dat moslims de baas zijn in onze grootsteden, niet alleen hebben ze een – groeiende – demografische meerderheid, ze hebben ook de bestuurlijke macht gegrepen. Als je het over islamisering hebt, maakt ‘links’ je nog steeds uit voor islamofoob, en dat dat zo’n vaart niet loopt.

Londen’s moslim burgemeester Sadiq Khan heeft zijn Pro-Hillary Clinton tour vervolgd met de uitspraak dat immigranten in Het Westen niet gedwongen zouden mogen worden om zich aan te passen (assimileren, is een misbruikt woord in de islamitische agenda, Fub).

Zijn opmerking komt onmiddellijk nadat The Chicago Press zijn connecties onthulde met de radicale Nation of Islam leider Louis Farrakhan.

Mr. Khan, die afgelopen mei gekozen werd tot de kalief van Londen, gebruikte zijn reis ook om te zeggen dat Donald Trump ISIS in de kaart speelt. (links en islam kunnen de omgekeerde wereld verkondigen en het gaat er in als zoete koek, Fub)

Zijn reis verloopt tegengesteld aan die van voormalig UKIP leider Nigel Farage aan de VS, die een positieve boodschap bracht samen met Trump op het podium om het politieke establishment te verslaan.

Daarentegen drong Mr Khan er op aan: “Eén van de lessen van over de hele wereld is dat een ‘laat maar gaan, niet mee bemoeien’ aanpak van sociale integratie niet werkt. We hebben regels nodig, instituten, en hulp om het mensen mogelijk te maken te integreren in samenhangende gemeenschappen, en voor alle zekerheid, ik bedoel niet assimilatie, maar integratie, en er is een verschil (tussen die twee).”

Hij voegde er aan toe:”Mensen moeten niet hun eigen cultuur en tradities achterlaten als ze aankomen in onze steden en landen.”

naamloos

 

Het Verenigd Koninkrijk, en in het bijzonder een aantal delen van Oost-Londen die in ruime meerderheid voor Khan gestemd hebben, wordt momenteel geteisterd door islamitische ghetto-vorming, gruwelijke werkloosheidscijfers voor moslimvrouwen, en een intern debat over een burka-verbod, vóórtdurende praktijken als vrouwelijke genitale verminking (al te makkelijk wordt altijd voorbijgegaan aan de mannelijke genitale verminking die op een zelfde schaal plaatsvindt, Fub), anti-semitisme, en homofobie binnen de moslimgemeenschap.

Volgens de plannen van meneer Khan hoeft geen van deze “culturen en tradities” achter gelaten te worden door moslims die naar het Westen migreren.

Volgens VOA News, noemt Khan zich een groot fan van Hillary Clinton, en voegde daar aan toe: “We spelen recht in de kaart van hen die ons willen verdelen, van extremisten en terroristen op deze wereld, als we beweren dat het niet mogelijk is om er én Westerse waarden op na te houden én moslim te zijn.”

Khan is regelmatig bekritiseerd voor zijn connecties met voormalige Guantanamo Bay gevangenen, als ook met bekende moslim-extremisten in het Verenigd Koninkrijk. Zijn optredens zijn ruim belicht in de Britse media, maar worden routineus genegeerd door het politieke establishment.

Hij heeft ook een ban bepleit voor advertenties met in bikini geklede dames in de ondergrondse van Londen.

En recentelijk heeft Breitbart onthuld dat Khan een adviseur op het stadhuis benoemd heeft met extremistische banden.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Londen’s moslim-extremistische burgemeester vertelt de mohammedanen in de Verenigde Staten dat ze niet mogen integreren

 1. Immigranten probleem en grenzen beschermen!

  Instroom van de ongewenste indringers wordt altijd via de grenzen gestopt! Maar in huidige Europa, vijandelijke instroom wordt juist uitgelokt via hoge uitkeringen en allerlei luxe voorzieningen. Er worden ook moskeen met de hoge minaretten gebouwd, gratis Koran verspreid via staatsomroepen om nog meer moslims uit te lokken.

  Geïmporteerde uitstoot van moslimlanden wordt op deze manier gesteund en versterkt door de politieke bendes!
  Uitstoot van Moslimlanden wordt doelbewust binnengehaald, onderhouden, versterkt en vervolgens worden er nog meer gevangenissen gebouwd om te bestrijden!

  Zorgen voor de continuïteit import moslims, is als een soort heilige plicht van Europeanen gemaakt en vastgelegd als een soort EU staatsdoctrine! Dit is de enige werk(!) van de Europese overheden geworden…
  Politieke partijen en gemeentes willen niet weten bij welke complot ze betrokken zijn! 

  EU leiders willen hun eigen grenzen niet beschermen tegen de vijand! Ze mogen eigen grenzen niet meer zelf beschermen: dit werk is uitbesteed aan de echte vijand! Het idee om met dictator Erdogan zaken te doen om zo de vluchtelingenstroom te stoppen (vals spel) was van PvdA+VVD kabinet!
  De belangrijkste plicht van een overheid(grenzen beschermen) is dus uitbesteed aan een andere indringer die juist zelf Europa wilt Islamiseren…
  PVDA+VVD halen alle moslims binnen en vervolgens schuiven ieder verantwoordelijkheid naar andere af en geven ze andere de schuld. Dat is precies wat de islam ook doet: De buitenwereld is de schuld van hun armoede,intolerantie en domheid en het niet willen accepteren, dat er ook andere waardes en vrijheden en religies zijn.

  Voor de misdadige behandeling van bepaalde vluchtelingen Alevieten, Jezidisch, Christenen of Zardushten etc..  sluit de PvdA+vvd kabinet, graag haar ogen, of kijkt ze met een onschuldige blik de andere kant op. Het vermoorden van Koerden vindt de PvdA+vvd kabinet überhaupt geen zaak om op tafel te leggen.
  De huidige politieke establishment wil maar één ding: zoveel mogelijk islamitische stemvee! Om dat te bereiken is een gevaarlijk dwaallicht als deze leiders zelfs bereid om zijn hele land te verkopen aam moslimdictators!
  De grote Nederlandse steden worden straks probleemsteden met de meerderheid als moslims!!

  Moslims met een opstelling alsof ze in een islamitisch land wonen willen alleen de hoogste minaretten van hun moskeen zien en massaal hoofddoek dragend, uitdagend demonstreren dat ons land een islamitisch gebied geworden is. 

  VVD+PVDA kabinet is erger dan de Balkenende kabinetten! Aantal moslims in NL explodeert, verdubbeld weer…
  Politici, voor hun eigen belangen, willen ze absoluut niet stoppen met het import van uitkeringstrekkers!! Ze streven voor altijd naar een islamitische meerderheid! Opmerkelijk is dat nu iedere 3-4 jaar het aantal moslims in Nederland zich verdubbelen !!
  Stop deze kabinet die ons met huid en haar aan de islam wil uitleveren.

  Stop deze kabinet waar men het normaal vindt dat criminele partijgenoten vooral niet met de consequenties van hun gedrag geconfronteerd mogen worden, een kabinet waar corruptie welig tiert!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: