Mededeling van de webmaster

Er gebeurt al een tijdje niet zoveel meer op dit blog. Dat komt omdat ik mijn activiteiten verlegd heb naar Fenixx. Mijn artikelen en vertalingen en nieuws verschijnen eerst daar. Ik hou dit aan als archief en sla hier eens in de zoveel tijd mijn artikelen en vertalingen op, het ‘nieuws’ niet. Het kost teveel tijd om twee blogs up to date te houden en het feit dat we Fenixx met meerdere mensen maken vind ik wel zo prettig.

De mogelijkheid om te reageren laat ik openstaan, maar ik zal niet meer elke dag modereren. De verschillende archieven zoals islamisering, Marokkanenprobleem etcetera blijven gewoon bereikbaar.

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Mededeling van de webmaster

  1. siemx // 25/11/2016 om 13:29 //

    Geen probleem. Ik kijk altijd op beide. Hartelijk dank voor al uw werk en inzet!!

    Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: