Ons geitenwollensokkenhippieleger gaat de vliegende kraanvogel oefenen

En de ‘zonnegroet’ en de ‘maansikkel’, die laatste komt vooral goed van pas in islamitische landen waar we met de islam in oorlog zijn. Oh nee, wacht, wij zijn niet in oorlog met de islam, want islam is vrede, en islam is wel in oorlog met ons, maar dat betekent niet dat islam geen vrede is.

Vanaf de jaren 70 mochten militairen hun haren laten groeien zodat het voor hun ogen hing en ze niet meer zagen waar ze op schoten. Toen mochten ze ringen door hun oren en hun neus, met het gevaar dat ze blijven haken op een stormbaan en al zwaar gewond raken voor ze een schot gelost pang pang geroepen hebben. Tattoos werden ook toegestaan. Gebroken geweertjes en madeliefjes zijn in heb ik me laten vertellen.

Mijn neefje de kolonel (tenminste toen ik hem jaren geleden voor het laatst sprak, inmiddels zal die wel wat hogers zijn) had ‘Um Mani Padme Hum‘ op zijn arm getatoeëerd en vond dat niet in tegenspraak met dat die zo af en toe moest proberen gericht mensen dood te schieten. Hij hield ook vol dat ze in Afghanistan goed werk hadden verricht, mijn tegenwerping dat elke meisjesschool die ze bouwden net zo hard weer afgefikt werd, maakte geen indruk op hem. Geïndoctrineerd als ze zijn met linkse sprookjes op de KMA.

Die meisjesscholen hebben wel zo veel geld gekost dat militairen nu niet meer van tevoren met mortiergranaten kunnen oefenen voor ze op missie gaan, want op, en met overjarige meuk dan zichzelf er mee opblazen in Mali, waar we de Franse uraniumvoorraden bewaken, zodat wij verzekerd zijn van groene stroom uit kernenergie, terwijl we de werkelijke dreiging die van Afrika uit gaat 1000 kilometer noordelijker ongemoeid laten en zelfs helpen. Want daar is het vertrekpunt van de Afrikaanse invasie van Europa, nadat we zelf Libië in puin geschoten hebben en de enige die dat tegenhield op bevel van Hillary om zeep werd geholpen. Verlenging van de huidige missie in Mali, zonder helikopters ter ondersteuning en voor medische hulp grenst aan het misdadige.

Maar gelukkig kunnen ‘onze jongens in de woestijn’ straks wel een ‘zonnegroet‘.

Naamloos.png

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Ons geitenwollensokkenhippieleger gaat de vliegende kraanvogel oefenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: