Parijs: moslims proberen twee agenten levend te verbranden, zeer zwaar zwaargewond

Het is de ISIS methode om van gevangenen af te komen. En voor u roept dat ISIS niks met islam te maken heeft en dat de islam heel vredelievend is omdat de koran zegt: … Als iemand een mens dood, dan is het alsof hij de hele mensheid dood“, moet u misschien even weten dat het ministerie van godsdienstzaken van Qatar -waar zo meteen het WK wielrennen is en over een paar jaar het WK voetbal- in 2007 een fatwa heeft uitgevaardigd waarin het levend verbranden van mensen als straf goedgekeurd is.

It appears that Islam Web, a popular website owned by Qatar’s Ministry of Awqaf and Islamic Affairs, may have been responsible for the rationale used by the Islamic State to burn alive a Jordanian pilot captive.

On February 7, 2006, the widely accessed Arabic website issued Fatwa No. 71480, titled “The Burning of Ias bin Abdul Yalil by Abu Bakr.”  The fatwa, or Islamic decree, concluded that burning people as a form of punishment is permissible. (bron)

De kansenjeugd pikte het niet dat er een camera geplaatst was op hun favoriete kruispunt om Fransen van hun auto te ontdoen. In de ogen van mohammedanen hebben ongelovigen niet het recht om niet aan de wensen van het Herrenvolk tegemoet te komen.

 

Logischerwijs viel de mohammedaanse horde dan ook de agenten aan die de camera’s moesten bewaken. VTM spreekt van ‘een veertigtal personen’, maar elke Europeaan weet inmiddels wat bedoeld wordt met ‘jongeren’, ‘mannen’, ‘verwarde’, ‘licht getint’, ‘zuidelijk uiterlijk’. Daarmee worden de lieftallige aanhangers van het geloof van de vrede bedoeld die na nog eens 3 á 4 generaties deze agenten in het ziekenhuis zullen verzorgen, nadat ze zich eerst liefdevol over uw schoonmoeder ontfermd hebben in het verzorgingstehuis (als die tegen die tijd tenminste nog niet allemaal afgebroken zijn om de inburgeringscursussen van de ziekenverzorgers te betalen).

Op de volgende video zijn de twee agenten te zien. Eén van de twee is een vrouw en die horen al helemaal niet los rond te lopen, laat staan dat ze een functie zouden kunnen bekleden waarin ze de islamitische übermensch vertellen wat wel en niet toegestaan is volgens de irrelevante wetten van de ongelovigen.

Nadat de pyromanen van de profeet de molotov in de politiewagens gegooid hadden beletten zij de agenten om uit de wagens te komen. Poging tot moord volgens onze regels, een heldendaad in naam van de jihad volgens de islamitische wetten.

Steeds vaker is de politie het doelwit. Die zelfde politie die van hogerhand alleen maar ingezet mag worden tegen de eigen bevolking wanneer die in opstand dreigt te komen tegen de zegeningen van de culturele verrijking. Én, de mohammedanen zijn aan de winnende hand. Steeds vaker en steeds meer eisen ze hun eigen gebiedsdelen op in Europa, die vervolgens ontoegankelijk worden voor – éérst- de inheemse bevolking, dan voor de politie, en het leger zal er zo meteen ook niks meer uit kunnen richten. En zo verliezen we ons continent, terwijl nieuwe mohammedaanse legerscharen dagelijks per tienduizenden worden aangevoerd door de EU en diens hulptroepen.

naamloos

Volgens dit Franse artikel werden er vier agenten aangevallen met brandbommen en zaten er twee vast in hun auto, waarvan er één voor zijn leven vecht:

 

Quatre policiers ont été blessés samedi après avoir été la cible de cocktails Molotov à Viry-Châtillon, en Essonne. L’un d’entre eux est “en train de lutter pour la vie”.

Vanaf 2.28; ‘de afgelopen tijd zijn er op dit kruispunt 30 mensen het slachtoffer geworden van ‘carjacking’, en vanaf 2.40 ‘de zwaargewonde agent is de vrouw, een moeder van drie kinderen’:

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: