PvdA sloopt de Nederlandse cultuur. Endlösung voor Zwarte Piet

De koning, door niemand gekozen maar wel door iedereen betaald, en Van der Laan, door niemand gekozen maar wel door iedereen betaald, brachten een bezoekje aan de Bijlmer. Zuid-Oost volgens dit stukje, maar ik heb nog nooit een Amsterdammer het Zuid-Oost horen noemen. Als je Zuid-Oost zegt, kijken Amsterdammers je eerst verbaasd aan en zeggen dan: “Oh, je bedoelt de Bijlmer” om dan daarna eventueel te specificeren welk deel.

Ze gingen gezellig samen met het allochtonenvervoer de metro richting rimboe om vrijblijvend wat te keuvelen over “de manier waarop mensen met verschillende achtergronden in de buurt samenleven, in hoeverre mensen zich thuis voelen in de buurt en wat de mensen in de wijk bindt.”

Je had ook even met mij kunnen bellen dan had je een heel wat sneller en eerlijker antwoord gekregen: “De mensen leven er niet samen, maar langs elkaar heen. Nederlanders voelen zich er niet thuis, tenzij het PvdA-ers zijn die de “Volkstod” wensen. En er is helemaal niks wat de mensen bindt. En dat gaat ook nooit verbeteren. Ik fiets er het liefst met een grote boog omheen en je krijgt me met geen drie stokken de metro in gemept.”

“In jongerencentrum No Limit sprak Koning Willem-Alexander met moslims van diverse afkomst, die de moskee in de buurt bezoeken. Het gesprek ging over de manier waarop ze verbinding zoeken met elkaar en met andere buurtbewoners.”

Moslims zoeken al 1400 jaar op dezelfde wijze verbinding Willem:

En doe nou niet of jij dat niet weet, je moeder heeft je jarenlang meegesleept naar al die koppensnellersstaten waar jullie zulke fijne oliezaken mee doen.

Naamloos.png

Bas Paternotte meldt vervolgens (TPO-alert) dat “Wat Koning Willem-Alexander betreft is ‘Zwarte Piet al op weg de deur uit’. Dat zei de vorst volgens de aanwezige Dionne Abdoelhafiezkhan’”. Een of andere Parool-journalist, die schijnen ze daar in dienst te hebben al merk je er nooit wat van, corrigeert vervolgens:

De ongekozen Eberhard, die

Die Van der Laan geeft dus 200 schreeuwende volksvijandige activisten hun zin. Activisten die zich uitdossen als de zwarte racist Malcolm X en zich vereenzelvigen met de copkillers van BlackLivesmatter. Eenzijdig roeptoeterende tunnelvisielijders, die zich er wél druk om maken dat onze voorouders slaven van hun voorouders kochten, maar het géén probleem vinden dat hun voorouders die slaven gevangen genomen hadden en vervolgens vermarkten. We hebben ze dan misschien met spiegeltjes en kraaltjes betaald, maar ze hebben nooit geleerd om die spiegel te gebruiken.

Het gaat ze niet om slavernij, anders zouden ze wel de grootste slavernij aller tijden benoemen, de mohammedaanse. Het gaat ze niet om Zwarte Piet die niks met slavernij van doen had, althans niet hoe zij het verdraaien. Zwarte Piet en slavernij is de stok die ze gevonden hebben om Nederland mee te slaan, omdat ze dit land haten, het stelletje racisten, en de ‘Volkstod’-wensers van de PvdA, SP en GL bieden deze minderheid de gelegenheid hun zin door te drijven. Overigens doet de hypocriete VVD ook van harte mee:

Als deze anti-Nederlandse partijen ook maar iets met democratie op zouden hebben, hielden ze een referendum over Zwarte Piet en dan waren we snel van het gezeik af.

Zwarte Piet is een millennia oud volkscultureel folklore dingetje dat in allerlei varianten voorkomt van India tot Skandinavië en alle tussenliggende landen. Die in Iran is door de VN tot werelderfgoed uitgeroepen, terwijl een of andere op herstelbetalingen beluste zwarte tante uit de Caraïben,  die van ons tot racisme bestempeld heeft.

En als je het dan zogenaamd zo vreselijk vindt dat we je uit Afrika weg hebben gebracht, waarom ga je dan niet terug? Er is niets dat je tegenhoudt, de grenzen die we ooit hadden zijn er niet meer. Lazer op !

https://twitter.com/GertonPolitiek/status/787018892162007040

 

Comments zijn gesloten.

2 Comments on PvdA sloopt de Nederlandse cultuur. Endlösung voor Zwarte Piet

  1. Republikein // 25/11/2016 om 13:16 //

    Like

  2. Gerrit Tienkamp // 25/11/2016 om 13:21 //

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: