SGP heeft groot gelijk dat het de mohammedaanse oorlogsoproep vanaf minaretten wil verbieden

Plasterk weet niet wat de islamitische ‘gebedsoproep’ inhoudt, en zijn ouders ook niet:

„Ik heb vroeger thuis geleerd dat je ’Kom nou, kom nou’ hoort”, aldus de minister.

Ik kan niet beoordelen of Plasterk dat echt denkt of dat die bewust de boel loopt te belazeren, dus dat laten we maar in het midden. Dit is de tekst van de ‘azan’:

Naamloos.png

Drie seconden googelen en je hebt het gevonden. Het kan best zijn dat Plasterk net als zijn mede-Collaborateur Van der Laan te belabberd is om zich in te lezen in islam. Dat is dan kwaardaardig onverantwoordelijk als je massaal islam importeert. Als ik allemaal volk bij mij thuis binnenlaat, is het verstandig dat ik me informeer wat dat voor mensen zijn. De gemiddelde mens zal tenslotte liever geen moordenaars, verkrachters en dieven zijn huis binnenhalen.

De kreet ‘Er is geen God dan Allah’ zorgt er al 14 eeuwen voor dat andersgelovigen en ongelovigen vermoord worden door mohammedanen. Het drukt de intolerantie van de mohammedanen uit voor iedereen die niet in hun duivel gelooft. Het ‘Allahoe Akbar’ klinkt bij elke aanslag, bij elke kop die rolt, bij elk lichaam dat op een paal gespietst wordt.

‘Allahoe Akbar’ klonk in Bataclan, op Zaventem, in de bussen en ondergrondse van Londen, in de treinen van Madrid en op 9-11. ‘Allahoe Akbar’ is het laatste wat al die 100.000 christenen horen die jaarlijks door islam gegenocideerd worden. Al 1400 jaar is ‘Allahoe Akbar’ het laatste wat al deze 280 miljoen door islam omgebrachten hoorden. ‘Allahoe Akbar’ is wat al die meisjes horen als ze verkracht worden in Syrië en Irak door dat gajes dat de islam zeer letterlijk volgt. “Hij zei dat me verkrachten zijn gebed tot God was.” Die kreet heeft geen plek in een beschaafd land.

Het is ronduit ranzig om een massamoordenaar, verkrachter, slavenjager, Jodendoder en pedofiel te eren in de publieke ruimte. Lazer op met de aanhangers van die perverse viezerik. Als het een gebedsoproep zou zijn, dan kan de moskee het ook af met een ‘appje’ versturen als het tijd is.

Een moskee is een veroveringsmonument om te laten zien dat er weer gebied op de ongelovigen veroverd is en daar hoort een overwinningskreet bij. Om de omgeving te intimideren en de suprematie van islam er bij de ongelovigen in te stampen, tot ze zich overgeven, of vertrekken.

 

SGP wil behoud Nederlandse cultuur: ‘Einde aan oproep minaretten’, Elsevier.

Plasterk: verbod gebedsoproep raakt ook SGP, Telegraaf.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: