Totaalhufter Bart Nijman hoopt dat moslims Nederlanders verkrachten

Vijf mannen uit Enschede zijn veroordeeld voor het gooien van een bierflesje met wat brandbare vloeistof naar een moskee in Enschede. Mag niet enzo, want we hebben hier democratische spelregels, zo wordt ons wijsgemaakt. Niet dat we ooit hebben kunnen stemmen over de mosliminvasie en islam. En niet dat er naar ons EU-referendum geluisterd werd in 2005. We leven al lang niet meer in een democratie, maar onder een illegale bezetting met bijbehorende rechtspraak.

De rechter heeft van de overheid opdracht gekregen om eens een voorbeeld te stellen, want anders gaat iedereen dat maar doen en moet de jongens dus zo zwaar mogelijk straffen en daarom wordt er ‘terrorisme’ bijgesleept. Dat je dan heel veel meer zaken ook als zodanig zou kunnen bestempelen wordt even over het hoofd gezien en zal in de toekomst, en speciaal op mohammedanen, niet consequent worden toegepast. Ga daar maar van uit, want die lijn volgende is elke misdaad door een mohammedaan begaan in de landen van de ongelovigen jihad en dan stromen de gevangenissen wel heel snel en heel langdurig vol en dat staat zo belabberd voor de integratiecijfers van Asscher dat dat niet gaat gebeuren.

Het is in lijn met de straf die de demonstranten tegen een AZC in Geldermalsen kregen. Een half jaar voor het gooien met een ei waarbij het dooier heel bleef. Zit er ook iemand van Antifa gevangen voor het gooien van stenen naar Pegida in Amsterdam? Lopen Peter Kwint en Rutger Groot Wassink nog vrij rond na hun oproepen en het aanzetten van hun straatknokploegen, de linkse SA, tot geweld? De Nederlandse justitie is overgegaan tot apartheidsjustitie. Tegen Nederlanders en voor mohammedanen. En Bart Nijman vindt het heel erg grappig dat mohammedanen dan ook nog eens de kans krijgen om vier jaar lang hun terreur in de gevangenis, dus ontsnappen kunnen deze Nederlanders er niet aan, uit te oefenen tegen deze Nederlanders. Link (met tegenzin).

naamloos

Dat Bart Nijman journalistiek schorriemorrie is had ik hier al vast gesteld: Kloosrieding Bart Nijman on Trump. Deel II. Bart Nijman moet er hard om lachen dat deze jongens vier ondraaglijke jaren tegemoet gaan voor het ondoordacht en knullig na een paar biertjes in een baldadige bui gooien van een mislukte molotov. In Engeland werd Tommy Robinson met opzet geplaatst op een afdeling met moslimitische moordenaars en terroristen in de kennelijke hoop dat die het er niet levend van af zou brengen. En ik ga er maar zo van uit dat de Nederlandse justitie geen haar beter is.

Menselijk vullis ben je, Bart ! En om in GeenStijlse terminologie te blijven: Ga eens snel DEAUD !

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Totaalhufter Bart Nijman hoopt dat moslims Nederlanders verkrachten

  1. Je ziet aan die kop al wat voor stuk afval dat is misselijkmakende harses

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: