Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

Het is blijkbaar nog niet tot Bert doorgedrongen dat dat de era van Clinton en de islamitische massamoordenaar Obama – 1 miljoen doden and counting – er op zit. Donald Trump gaat niet de agenda van de Neo-Cons en Saoedi-Barbarije en Qatar uitvoeren. Ook Turkije vindt hij een zeer dubieus land. En dat zijn degenen die ISIS en Al-Qaeda steun(d)en, en ál die andere jihadclubjes.

Die pijpleiding gaat er niet komen, Bert.

Naamloos.png

Clinton en Obama en hun koppensnellende vrienden hebben vijf jaar lang geprobeerd Assad te wippen. Denk je dat nu, nu de VS daar niet meer aan mee zal werken, dat het nu nog kan werken? Had je niet meegekregen dat Poetin nu ook zijn vliegdekschip voor de kust heeft liggen zodat die dubbel zoveel aanvallen op Oost-Aleppo uit kan voeren? Het is over! Wie denk je wel niet dat je bent dat je met 4 miljoen voor Al-Qaeda hun vernietiging kan stoppen? Je vriendjes gaan er aan, Bert!

Koenders: meer steun voor ‘helden van Aleppo’

Koenders vindt de White Helmets “de helden van Aleppo”. Hij zegt dat “het levensreddende en moedige werk dat de vele vrijwilligers onder vreselijke omstandigheden doen onze blijvende steun verdient”. Volgens Koenders hebben de White Helmets al ruim 73.000 mensen gered uit het puin van de bombardementen. NOS >>

Joehoe, Bert. 73.000 mensen gered? Doe mij eens even een uitgebreid en onafhankelijk rapport, duimzuiger. Waar zijn die 73.000 mensen dan nu, mogen we er even een paar spreken? Een onafhankelijk rapport uit Oost-Aleppo, waar Assad en de Russen regelmatig een corridor hebben opengesteld voor de burgerbevolking zodat ze weg konden, maar als die dat dan probeerden ze afgeknald werden door Al-Nusra (Al-Qaeda), Ahrar al-Sham (ook Al-Qaeda), de Zenki-brigades (Al-Qaeda/Turkmeense brigades), Sultan Murat-brigades (voornamelijk Turken, zie link), omdat ze de burgers vasthouden als menselijk schild. Ga me nou niet vertellen dat dié groepen jou van onafhankelijke rapporten voorzien, en iemand anders kan dat gebied niet in.

Die 73.000 zuig je uit je duim. In een fatsoenlijk land een politieke doodzonde, maar dit land is geen fatsoenlijk land meer. Die 4,5 miljoen die je al aan Al-Qaeda gegeven hebt en die 4 miljoen extra die je nu aan de jihadistische koppensnellers wil geven, zuigt de NOS dan weer niet uit zijn duim, denk ik (zie NOS-link). Je financiert oorlogsmisdadigers. Je baas Mark Rutte heeft een deal van 6 miljard bekokstoofd met de man die zichzelf het liefst met Hitler vergelijkt, en waarschijnlijk wil je niet achterblijven en ook iets in en in slechts doen. Dat je geprobeerd had een baantje voor jezelf te kopen met 90 miljoen Nederlands geld (van de burgers) vond je nog niet verachtelijk genoeg zeker? Je wilt per se de geschiedenis ingaan als een ‘evil’ man. Je wilt zeker stellen dat je ook daadwerkelijk veroordeeld wordt bij het komende Tribunaal wegens hand en spandiensten aan een terroristische organisatie, en niet zomaar eentje, maar gelijk maar de meest beruchte die er bestaat, toch?

Die ‘White Helmets’ van jou zijn al lang gedebunked. En dat was ook niet zo moeilijk. Iedereen die een beetje oplet, weet dat Al-Qaeda en de rest van al het mohammedaanse tuig echt niemand Oost-Aleppo binnenlaat die ze daar niet willen hebben. Ik weet dat je het heel erg druk hebt en dus wat minder tijd om je grondig te informeren dan ik, maar je hebt wel een heel departement tot je beschikking. Je krijgt toch wel eens iets van intel? Of laten ze je maar een beetje zwemmen? Ik kan het me niet voorstellen. Heb je internet op dat ministerie van je? Tik gewoon eens ‘White  Helmets’ in, Bert. Iedereen kan het, daar is geen ministerssalaris voor nodig.

Het kan niet waar zijn dat je niet weet aan wie je geld geeft. Vroeger kon je het volk wijsmaken dat je democratie ging brengen, en nu dat elke keer op een bloederig fiasco uitloopt, maken jullie het volk liever wijs dat je op humanitaire gronden ingrijpt. Maar ook dat gaat niet meer op, Bert. Die ‘humanitaire’ acties van jullie leiden keer op keer tot miljoenen doden. Ik wil daar niet medeverantwoordelijk voor zijn middels mijn belastingafdracht.

Je geeft bewust geld aan Al-Qaeda, je weet prima wie de ‘White Helmets’ zijn. Je staat dus aan de kant van Al-Qaeda, aan de kant van Turkije. Het is nu een EU-dingetje geworden, he? Vandaar ook de fanatieke steun voor Turkije, no matter what voor viezigheid die Erdogan uithaalt. Het is al erg genoeg dat jullie (zowat) openlijk aan de kant van de meest extremistische islamitische terroristen staan, maar het is nog erger/dommer om in je strategie te volharden als je weet dat je verloren hebt. Hou op, Bert. Niet om je deze afgang te besparen, maar omdat het geld van Nederlandse burgers is en niet van jou. En, het belangrijkste, omdat het tot een voortduren van het bloedvergieten leidt. Heb je enig idee wat voor straf er staat op het financieren van Al-Qaeda? Ik niet, en misschien moeten we dat nog gaan bedenken, maar het kan me niet zwaar genoeg zijn. Ik alvast, ben niet van plan je hiermee weg te laten komen. Ik ben van mening dat je berecht dient te worden. Keurig netjes, met een jury enzo, en liefst met ‘PVV’-rechters zoals er nu D66-rechters een politiek proces tegen Geert Wilders voeren.

Man man, zie toch eens in dat de Islamitische Staten niet onze vrienden zijn. Zie toch in dat ze gebruikt zijn door de Verenigde Staten voor hun geopolitieke spelletjes. Zie in, dat met Trump daar eindelijk een eind aan gaat komen. Zie in, dat we een nieuwe wereldorde tegemoet gaan (en dan bedoel ik niet de NWO). Het globalisme wordt pootje gehaakt. Het EU-projectje kan helemaal nergens iets militair klaarspelen als de VS niet meer mee doet, en al helemaal niet als Trump zo meteen met Poetin om tafel gaat zitten om eindelijk – eindelijk – die misverstanden op te lossen die al veel te lang duren, en jouw Al-Qaeda en ISIS naar allah’s eeuwige jachtvelden te bombarderen.

Wat is jouw EU nou helemaal? De Britten hebben al gedag gezegd, en de Brexiteers worden de beste vriendjes met Trump. Nigel Farage was als eerste uitgenodigd door De Donald. Of had je de importantie daarvan niet meegekregen? Is het teveel slecht nieuws voor je in korte tijd, kun je het niet verwerken? Van de Visegrad-landen krijg je ook een dikke vinger. Van mij ook, maar dat maakt wat minder indruk. Bulgarije, en nog wat landjes in die hoek van Europa, kijken al weer een tijdje vriendelijk richting Rusland. En Mario – Goldman Weimar Sachs – Draghi kan zoveel Draghi’s bijdrukken als hij wil. Het kan korter of langer duren, maar die Club-Med banken gaan op een dag omdonderen, als Deutsche bank niet eerder is. En wat is er dan nog over van je EU? Niks. Een hele grote schuldenberg. Meer niet.

Dit zijn je “White Helmets”: 

De eerste video komt van Russia Today, en dat zal ongetwijfeld propaganda zijn, en dat zal de reden zijn dat de EU Sputnik en Russia Today wil gaan censureren. Jawohl, jullie willen tegengeluiden gaan censureren. Hoe hopeloos in paniek ben je dan? Dat is niet helemaal ‘in sinc’ met dat jullie “beter gaan luisteren en het beter uitleggen” zoals jullie altijd beweren, omdat ik te dom ben en er geen fuk van snap. Bedankt nog voor de belediging, he !

Vanessa Beeley, Eva Bartlett & Patrick Henningsen Exposes the White Helmets:

Bovenstaande video kwam ik tegen in deze blogpost (ik quote niet voor niks de alinea met links erin):

Vanessa Beeley, in these comprehensive pieces of investigative journalism (see here and here: the kind of journalism the mainstream newspapers and media no longer engages in) from over a year ago, laid out the origins of the White Helmets, its architects and directors, its sources of funding, and the nature of its operations. I shared these links here before, but it is very much worth doing so again.

Meer propaganda:

“White Helmets” Pallywood Version:

Zei ik Pallywood?

Comments zijn gesloten.

2 Comments on Bert Koenders gaat rechtstreeks Al-Qaeda financieren

  1. We kijken naar een steeds lauwer wordende televisieserie met echt goeie goeien en slechte slechten en voor de special effects de rondreizende crisisacteurs. De reclame die je tussendoor krijgt is van de schooi-industrie en van het uitzendburo waar Bert Koenders bij staat ingeschreven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: