Mark Rutte, de financier en dus medeplichtige van genocidepleger Erdogan, is nu ook vrienden met Shabir Burhani

We weten niet hoeveel van de 6 miljard van de Turkijedeal Terreurdeal die Rutte sloot met de Hitlerbewonderaar uit Ankara rechtstreeks naar ISIS wordt overgemaakt, want de Turkse financiën zijn gegarandeerd ondoorzichtig. Gesteld wordt dat dat geld in eerste instantie gebruikt wordt om ‘vluchtelingen’ in Turkije op te vangen en als je niet verder kijkt dan je neus lang is, klinkt dat misschien vredig. Maar Turkije laat voornamelijk soennitische Syriërs toe en vestigt die in voornamelijk Koerdische gebieden om daar op die manier de bevolkingssamenstelling te veranderen. En ook dat valt onder de definities van genocide. Turkije maakt zich tegelijkertijd aan meerdere vormen van genocide schuldig.

01.jpg

Nee, dit is niet Aleppo. Dit is Cisre in Turks Koerdistan. Dit is wat de vriend van Mark Rutte doet. Er zijn inmiddels minstens een half miljoen mensen ontheemd.

Een fatsoenlijk land zou onmiddellijk alle contacten met een dergelijke staat verbreken, maar Nederland is onder Mark Rutte al lang geen fatsoenlijk land meer. Mark Rutte is een EU-trekpop, een EU die voortdurend gebiedsuitbreiding nastreeft als het Vierde Rijk dat het is. ISIS is een creatie van Qatar en Saoedi-Barbarije en het Westen, omdat Assad geen soennitische pijpleiding over Syrisch grondgebied toestond. Vijf jaar lang heeft een nep-coalitie toneelgespeeld dat ze ISIS bevochten met zero resultaat. Het enige wat die coalitie deed was de complete infrastructuur van Syrië vernietigen. Toen Rusland het meer dan zat was en zich er mee ging bemoeien stortte ISIS snel in.

Het is dan ook niet zo vreemd dat de marionet Rutte zijn vreugde niet kon verbergen toen die eindelijk eens Nederlands bekendste ISIS-fan de hand mocht schudden.

Shabir Burhani, ook wel bekend als Maiwand al-Afghani, schrijft op zijn blog over de ontmoeting met de man die al lang voor een Tribunaal had moeten staan:

Naamloos.png

Comments zijn gesloten.

1 Comment on Mark Rutte, de financier en dus medeplichtige van genocidepleger Erdogan, is nu ook vrienden met Shabir Burhani

  1. Die mark rutten die deugt niet die heeft ons nederland veraden en verkwanseld de eikel wat er moet gebeuren dat de Nederlanders gaan beginnen huis aan huis een handtekeningen actie op te zetten waar deze regering laten weten dat we van ze af willen en dat genoeg genoeg is de Nederlandse bevolking is er klaar mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: