We leven niet in een democratie

Lodewijk Asscher heeft in zijn eentje besloten dat Zwarte Piet afgeschaft gaat worden. Nou ja, samen met Van der Laan misschien. Hij had met wat mensen gesproken die er heel erg vreselijk veel last van hadden. “En als je met die mensen spreekt dan begrijp je wat dat met ze doet”. Hij zal gesproken hebben met die paar fanatieke zwarte baretten. Van de racistische black lives matter beweging. Zou Lodewijk Asscher ook wel eens spreken met al die blanke vrouwen die voor hoer uitgemaakt worden, of de bejaarde slachtoffers van Marokkaanse overvallers? Lodewijk had een kindje verzonnen dat in de supermarkt nageroepen wordt.

https://videopress.com/embed/JaOxWPpE?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

Ik kan niet controleren of dat een waar verhaal was en als het waar is is het vreselijk, maar we leven nou eenmaal niet in een gewatteerde wolkenwereld. Het moet niet zo zijn dat we degene die het hardste loopt te blèren dat die zich gepest voelt maar zijn zin geven, democratie wordt niet bepaald door wie de grootste schoenmaat heeft. Als we in dit land besluiten nemen dan zou dat bij meerderheid moeten zijn. En niet door de baas van een partijtje, met 10 zetels in de peilingen, in zijn eentje.

Het is het zoveelste voorbeeld dat we, als volk, niks in te brengen hebben. Het is het zoveelste voorbeeld dat er oorlog gevoerd wordt tegen ons, tegen onze cultuur.

https://videopress.com/embed/QMYGnRtB?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

Zou Lodewijk er ooit wel eens over nadenken dat een volk recht op zelfverdediging heeft als het wordt aangevallen? En dan niet via het stemhokje, waar je stem niks waard is, omdat er vervolgens toch besluiten genomen worden die rechtstreeks indruisen tegen wat het volk wil.

Het gebeurde opzichtig in 2005 toen ons EU-referendum verneukt werd.

Het gebeurt elke dag met de moslimmigratie.

Naamloos.png

Het gaat tegen de volkswil in. De belangrijkste reden dat dit kan gebeuren is omdat we niet per punt mogen stemmen. We mogen niet stemmen voor meer of minder immigratie. Als we dat wel zouden mogen, zou de uitslag duidelijk zijn. Niet die 98% die de grenzen beter wil controleren hierboven, maar peilingen geven meerderheden van 70 tot 80% die voor strengere immigratie zijn. 85% wil Zwarte Piet behouden, maar krijgt geen inspraak.

Het komt omdat partijen programma’s hebben waar heel veel punten in staan. Mijn nichtje bijvoorbeeld vindt het niet leuk dat haar nieuwe Somalische buren gratis fonkelnieuwe huisraad krijgen, terwijl zij voor haar spulletjes heeft moeten kromliggen. Ze wil ook Zwarte Piet behouden, en toch stemde ze de laatste keer PvdA, omdat ze dacht dan niet in te hoeven leveren op de studiefinanciering. Iemand in een huurhuis stemt misschien wel SP omdat die gehecht is aan zijn huursubsidie, maar krijgt er dan onbedoeld de Jodenhaat van die partij bij cadeau. Iemand die hecht aan lagere belastingen zal misschien geneigd zijn VVD te stemmen, maar moet dan wel jaarlijks 100.000 invasiërs slikken van Rutte.

Belangrijke beslissingen hebben we als volk geen zeggenschap over. We hebben nooit mogen stemmen of we de euro wilden. We mogen onze burgemeesters, die in Amsterdam Zwarte Piet afschaffen en in dorpen door het hele land mohammedaanse legerbasissen inrichten, niet zelf kiezen. 80% van onze wetgeving komt uit Brussel, terwijl we tegen de EU-grondwet gestemd hebben. En het parlement van die EU heeft niks in te brengen. Diezelfde EU importeert in hoog tempo Afrika naar Europa om dit continent in een zelfde troosteloze derde wereld te veranderen en daar hebben we nooit over mogen stemmen.

En als er dan AZC-s voor die invasiërs ingericht worden mag het volk daar niet over stemmen. Als de invasiërs vervolgens gratis Nederlandse huizen krijgen, mag het volk daar niet over stemmen. Als de islamitische kolonisten een moskee willen bouwen, mag het volk daar niet over stemmen. Als de invasiërs zonder enige tegenprestatie het Nederlandse sociale vangnet opsouperen mag het volk daar niet over stemmen. Als de multinationals met de corporatistische EU CETA en TTIP willen doordrukken, mag het volk daar niet over stemmen.

En als u dan één keer over één specifiek punt mag stemmen, had u braaf moeten stemmen wat de bedoeling was. U had voor de verovering van meer Ostraum door de EU moeten stemmen en linksom of rechtsom zal dat bij u door de strot geramd worden.

U heeft niets meer in te brengen en bent monddood. U leeft niet in een democratie. De vorige keer dat we onder een dictatuur leefden hebben we die niet vanuit het stemhokje verwijderd maar gewapenderhand. En we zijn het er allemaal over eens dat dat een goede zaak was.

 

Comments zijn gesloten.

4 Comments on We leven niet in een democratie

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het woord “Democratie” is al uit het woordenboek verdwenen sinds de EU!

  Like

 2. We leven wel in een democratie en die is makkelijk te regeren met een meervoudig verdeeld partij systeem gestuurt door een orgaan (Koningshuis) alleen niet door de burgerlul.
  Het Nederlandse woord[ stamt af van de Griekse woorden δῆμος (dèmos), “volk” en κρατέω (krateo), “heersen, regeren” en betekent dus letterlijk “volksheerschappij oftewel geregeerd door de massa.
  En dat systeem is dus verkocht aan u als een positief vorm systeem voor en door de burger .
  Alleen jammer voor u het is gekaapt en daar moet een eind aan gemaakt worden goedschiks of kwaadschiks maakt mij niet uit.

  Like

 3. Natuurlijk leven we niet in een democratie, op z’n best is het een schijndemocratie. Wij kiezen geen president maar hebben een soort van koning, ongekozen en dus van generlei waarde. In een echte democratie wordt het staatshoofd gekozen, punt! Net als de burgemeester en de politiecommissaris. Zo hoort het.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // 04/12/2016 om 12:31 //

  Reblogged this on NEWS GURU by G. Tienkamp and commented:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: