Wie had dat gedacht? Moskee Amsterdam-Noord blijkt jihadcommandocentrum

Net zoals alle moskeeën, want alle moskeeën zijn verplicht gemodelleerd naar de eerste moskee die de krijgsheer Mohammed bouwde, in Medina. Een moskee is wapenopslag, shariarechtbank, indoctrinatie-instituut, trainingscomplex, kazerne en jihadcommandocentrum.

 

Iemand die bovenstaande zegt over een moskee, zullen ze beschuldigen van islamofobie.

islamophobe-definition.png

Mohammedanen proberen te verbergen voor de ongelovigen wat een moskee precies is.

islam-janus

Zo beweert de voorzitter:

De beschuldigde voorzitter ontkent de beschuldigingen in de krant. O. zegt ook niet geradicaliseerd te zijn. ‘Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit en al sinds mijn achttiende een plichtgetrouwe moslim. AT5 >>

Dan gaat die er vanuit dat de ongelovige niet weet dat jihad verplicht is voor élke moslim.

Jihad_1.jpg

Dat ‘plichtsgetrouw’ is niet geruststellend zoals hij het bedoelt, maar juist zeer verontrustend. Een plichtsgetrouwe moslim zal de islamitische commando’s eerder opvolgen dan een lakse moslim, en is dus een stuk gevaarlijker.

Zembla had gisteren een uitzending over Deense moskeeën waarin duidelijk naar voren kwam dat moskeeën in het openbaar, voor de ongelovige oren, het ene zeggen en het andere doen, als er geen ongelovigen in de buurt zijn. Zie bijvoorbeeld ook:

Nou wisten islamcritici dat al lang, maar als wij dat zeiden werden we voor nazi’s uitgemaakt. De echte nazi’s zitten echter in de moskeeën:

Het Team Criminele Inlichtingen zou verder aanwijzingen hebben gehad voor een (nimmer gepleegde) aanslag tijdens de afgelopen jaarwisseling op een synagoge in Amsterdam-Zuid. Een bezoeker van de Arrayanmoskee, volgens de krant een Marokkaanse veertiger, gold als mogelijke leider van een terreurcel die de aanslag voorbereidde. Parool >>

Des te verontrustender trouwens dat Eberhard van der Laan, de grote moslimvriend die weigert zich in te lezen in Islam nu juist de beveiliging bij Joodse instellingen teruggeschroefd heeft.

Dat één van de bestuursleden van de moskee een lid van de Hofstadgroep (niet die haatzaaiende Belgische D66-iger) is, heeft kennelijk nooit een belletje doen rinkelen bij het radicaal islamitische gemeentebestuur van Amsterdam. Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft de afgelopen jaren juist enthousiast samengewerkt met deze terreurgroep.

naamloos65-1

Twee bestuursleden van de Amsterdamse Arrayan-moskee zijn in beeld van opsporingsdiensten vanwege radicalisering en jihadisme. Voormalig lid van de Hofstadgroep, Nadir Adarraf, is één van de bestuursleden. De politie vond op zijn computer filmpjes van aanslagen en onthoofdingen. Telegraaf >>

Ik geef u op een briefje dat ook dit terreurnest niet gesloten zal worden, want onze overheid bouwt er liever nog een paar honderd bij. Alles om dit land zo snel mogelijk onder de knoet van Islam te brengen.

De verraders.

Update, de uitzending van Zembla:

https://videopress.com/embed/irh7Cg1C?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: