Afrikaanse horde bestormt Ceuta, Spanje

Een massale aanval in de vroege ochtend. Twee grenshekken in de Spaanse enclave in Noord-Afrika worden bestormd door bijna 400 barbaarse mannen die allemaal blonde vrouwen willen en een uitkering. Het is de tweede grote aanval in twee weken.

Bijna 400 aanvallers namen deel aan de bestorming volgens de  woordvoerder van de Spaanse enclave. Volgens de prefectuur lukte het de binnendringers om op twee plaatste de zes meter hoge hekken te doorbreken die het gebied tegen de losgeslagen horden moeten beschermen. Daarbij werden twee grenswachten en drie agressors gewond.

Naamloos.png

Naar zeggen zijn de aanvallers allen subsaharanen op de ‘vlucht’ voor andere subsaharanen (omdat dat zulk verschrikkelijk volk is). Steeds weer proberen de Afrikaanse uitvreters via de twee Spaanse enclaves in Marokko voet te zetten in Europa om daar gratis de vetpotten leeg te vreten.

De aanval was deze keer nog massaler dan de bestorming van vorig jaar oktober toen 235 kolonisten de Spaanse enclave binnenvielen. Toen werden er 35 belegeraars verwond en zoals altijd werd er niemand doodgeschoten en kreeg er niet één een ketel met kokende olie over zich heen.

01.jpg

Tienduizenden subsahara-barbaren staan klaar om Europa aan te vallen.

De beide Spaanse enclaves Ceuta en Melilla aan de Middellandse zeekust vormen de enige directe grens van Europa met Afrika.

De grens bestaat uit twee rijen van zes meter hoge hekken, daartussen wiebert nog een net van staalkabels om de boel een beetje overeind te houden. Toch blijven de aanvallers het proberen. (Een duidelijk teken dat de grens niet afschrikwekkend genoeg is). De laatste succesvolle aanval op Ceuta was in april van dit jaar toen 101 Afrikaanse uitkeringenjagers het gebied binnenvielen.

Bestorming in 2014

In de buurt van beide enclaves hebben zich tienduizenden weldoorvoede Afrikaanse soldaten verzameld om deze laatste restjes Europa in de Barbarij te veroveren. Volgens het immer leugenachtige Marokko zouden zich ook vele Syriërs bij de belegeraars hebben aangesloten.

De status van de binnendringers is ongewis. In Spanje is in de loop van de ‘vluchtelingencrisis’ een wet aangenomen waardoor de politie een ‘vluchtelingenstatus’ weigeren kan. Collaborerende ‘mensenrechtenorganisaties’ eisen regelmatig dat de VN en de EU druk op Spanje uitoefenen om elke barbaar toe te laten.

De vertaling is een verkrachting, sorry maar ze vroegen er om,  van het bericht in het über-politiek-correcte Die Welt >>

Headerfoto is uit de video van 2014.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: