De VVD-Amsterdam islamiseert verder – van uw geld uiteraard

De gemeente Amsterdam betaalt islam-indoctrinatieles voor moslimkinders in de moskee. Moskeeën die maar wat graag de veroveringsideologie gratis verspreiden, vragen er nu in ene geld voor, omdat ze een gemeentepotje ontdekt hebben waar ze geld uit kunnen trekken.

En ongelovigen mogen dan onreine varkens en honden zijn, hun geld is dat niet. Financiële jihad is verplicht onderdeel van de jihad, of dat nou bereikt kan via uitkeringen, roofovervallen of het binnenharken van subsidies. Alles is geoorloofd in de strijd tegen de kafir in de Dar-el-Harb. En dat alle moskeeën vervolgens in alle toonaarden ontkennen is ook verplicht voor elke moslim. Een moslim is verplicht te liegen tegen de ongelovige als dat nodig is om zijn ‘religie’ te beschermen.

Moslims zijn verplicht te liegen in ons land, het Huis van Oorlog

Gemeente Amsterdam betaalt godsdienstles moslimkinderen

Declaratie godsdienstlessen in Amsterdam

Het Amsterdamse gemeentebestuur zit in zijn maag met honderden moslims die godsdienstlessen voor hun kinderen declareren bij de gemeente. Zij ontvingen in 2015 ongeveer 285 duizend euro uit een regeling voor minima. Volkskrant >>

Ze zijn gewiekst, altijd op zoek naar geld. En inmiddels zitten ze zelf overal in het bestuur en stellen zelf de verschillende potjes samen en bepalen dan daar een bestemming voor. Zo wilde Achmed Baâdoud eens geld aan moskeeën geven om daarvan Nederlandse taalles te geven aan moslims. Terwijl die ook gewoon naar een Nederlandse school zouden kunnen. Het was een sneaky manier om 1; moskeeën van extra geld te voorzien, 2; te zorgen dat  de kudde onder toezicht van de moskee blijft, 3; het taalonderwijs te islamiseren.

Alleen moslims lijken gebruik te maken van deze regeling van het radicaal islamitische Amsterdam:

Wethouder Arjan Vliegenthart (Sociale Zaken, SP) bevestigt de anonieme tip die de Volkskrant daarover kreeg via klokkenluiderssite Publeaks. Hij heeft nog niet het gehele overzicht van gedeclareerde godsdienstlessen, maar voor zover bekend zijn bij de gemeente alleen bonnen voor lessen bij mosliminstellingen binnengekomen.

Islam-indoctrinatie is niet bevorderlijk voor je schoolcarrière en het is ook geen sport, toch hebben de ondermijnende infiltranten kennelijk een weg gevonden:

De regeling betreft de zogeheten scholierenvergoeding. Die bestaat al jaren in Amsterdam en is bedoeld om kinderen van minima (inkomen tot 120 procent van het bijstandsniveau) te ondersteunen in hun schoolcarrière en te laten sporten of muziekles te laten volgen. Jaarlijks heeft de stad daar ongeveer 12 miljoen euro voor beschikbaar.

En het tikt lekker aan:

Voor een basisschoolleerling kunnen ouders jaarlijks 375 euro declareren, voor kinderen op de middelbare school ligt het bedrag op 499 euro.

Gitaarles is echt niet hetzelfde als jihadles, meneer de wethouder:

Wethouder Vliegenthart wil zich inhoudelijk niet te veel bemoeien met waar de ouders de scholierenvergoeding aan uitgeven. Hij begrijpt dat sommige moslimouders godsdienstles belangrijk vinden voor de ontwikkeling van hun kinderen. ‘Keuzevrijheid van ouders is een belangrijk onderdeel van de regeling, ik bemoei me er ook niet mee of kinderen nou viool- of gitaarles krijgen.’

De wethouder schijnt te denken dat islam een soort van christendom is met zijn ‘barmhartigheid’:

Toch gaat de wethouder met de betreffende moskeeën praten. Hij verwacht van religies dat zij ‘vanuit barmhartigheid’ onderwijs in de geloofsleer uit eigen zak betalen.

Slaby van de Al Kabir moskee begrijpt dat de wethouder met hen in gesprek wil. ‘Wij vinden de lessen in het weekend belangrijk voor onze leerlingen. Ze steken er veel van op.’ Of de gemeente de lessen moet vergoeden, is wat hem betreft een politieke discussie.

‘Kinderen zijn enorm gebaat bij de lessen die ze op de moskee krijgen’, zegt ook Aissa Zanzen bestuurslid van het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN).

Aissa Zanzen is een enorme engerd, dossiertje >>

Mijn vriendin Dilan Yesilgoz staat steeds vaker voor aap. Ze moet de harde lijn van de VVD uitstralen met de verkiezingen voor de boeg, maar kan er niet omheen dat de VVD-Amsterdam registratie van islamofobie heeft ingevoerd:

naamloos65-5

Dilan heeft er ook voor gestemd om 1000 mohammedanen in de voormalige Bijlmerbajes te plaatsen. En nu staat ze alweer met der mond vol tanden:

Naamloos.png

Haha, die naïeve Bart Schut, die heeft nog steeds niet in de gaten dat het het doel is van de VVD om dit land zo snel mogelijk onder de islamitische knoet te brengen. Waarom denk je anders dat Mark Rutte honderdduizenden mohammedanen geïmporteerd heeft ?

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: