GeenPeil begint politieke partij nummer 373

Versplintering, een vanouds beproefd recept om de tegenstander te slopen. Jan Roos, Thierry Baudet en Bart Nijman werkten begin dit jaar nog samen en nu hebben ze ieder hun eigen splinterpartijtje. Mark Rutte kan zich bulderend van de lach in zijn handen wrijven. De democratie doet waar de elite het voor bedoeld heeft, het sloopt zichzelf. Jan Dijkgraaf is de nuttige idioot journalist van dienst die zich voor het karretje heeft laten spannen om aan het doodgeboren paard te trekken.

Hier kondigde hij al aan dat GeenPeil een politieke partij zou moeten worden:

https://videopress.com/embed/PiVUbX2z?hd=0&autoPlay=0&permalink=0&loop=0

Bart Nijman is die intense viezerik die hoopt dat “moslims Nederlanders verkrachten” en die zijn pen in leugens doopt om de laatste kans voor het Vrije Westen af te branden.

De verstrengeling tussen journalistiek en politiek is compleet. Was dat tijden voorbehouden aan ‘links’ met de PvdA die de staatstelevee en de mainstreamkranten volledig in bezit had. Nu gaan ‘rechtse’ ‘journalisten’ ook de politiek in. Er is geen vierde macht meer die de politiek controleert. Welke van de twee nu dood is, de journalistiek of de politiek dat laat ik aan u.

Naast VNL zal nu ook GeenPeil in de PVV-vijver gaan vissen, wat niet zo vreemd is want daar valt momenteel het meeste te halen. 33 zetels in de laatste peilingen betekent dat ‘De Eenheidspartij voor meer islam en EU’ (PvdA VVD CDA D66 GL SP CU) er nog altijd een comfortabele 117 overhoudt. Forum voor de Democratie en de Piratenpartij lijken nu helemaal kansloos te zijn.

Zeg maar dag met je handje tegen de democratie. De redding zal weer eens niet uit Nederland komen en we zullen bevrijd moeten worden door het buitenland. De Oostenrijkse president heeft niet veel in de melk te brokkelen, maar de kans dat Italië uit de euro stapt en daarmee de EU sloopt lijkt reëel:

Daar hebben we geen GeenPeil voor nodig.

Verklaring bij de headerfoto, ik zal wel weer cynisch zijn:

01

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: