Nederlandse generaal blijkt klimaathippie

De klimaatverandering leidt tot conflicten en oorlogen, tot grote vluchtelingenstromen en het voedt extremisme.

Pak van mijn hart dat het niet aan islam en Afrikaanse bevolkingsexplosie ligt volgens deze gecertificeerde wetenschapper.

Het hele conflict in het Midden-Oosten is terug te voeren op het klimaat dat in razendsnel tempo verandert. Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp zei tijdens een congres in het Vredespaleis dat er geen stabiliteit kan zijn, zonder dat er klimaatveiligheid is.

“Miljoenen mensen zijn of zullen er de dupe van worden”, zei hij. Hij wees erop dat het op de Noordpool nu al 20 graden warmer is dan wat het normaal zou moeten zijn rond deze tijd van het jaar. “Directe consequenties zijn dat er nog meer stormen komen en overstromingen. Mensen, economieën en zelfs hele landen kunnen geraakt worden.”

Dat was een lekker lange quote van de NOS. Liever hou ik het korter, maar de generaal produceert zoveel onzin in een paar zinnen dat ik geen keuze heb.

Soldaten moeten schieten, daar worden ze voor betaald en ze worden niet betaald om bomen te knuffelen of kransen te vlechten van madeliefjes. Soldaten worden betaald om hun opdracht uit te voeren, niet om zelf politiek te bedrijven. Als het zo warm is op de Noordpool dan moet Middendorp daar maar eens gaan survival-en in zijn zwembroek.

Het conflict in het Midden-Oosten is niet terug te voeren op het klimaat, wel op neo-conservatieve unipolaire machtspolitiek en hun duivelse kongsi met de soennitische islam. (Overigens zorgt islam overal voor woestijn, een wereldkaart van islam en woestijn is voor 90% overlappend) Op de inzet voor de aanleg van een soennitische pijpleiding boven een sjiitische om Rusland buiten spel te houden, want dat land is één van de weinigen die een bedreiging kan vormen voor de Amerikaanse hegemonie, zie Syrië. Dat is trouwens oude Hoessein Obama politiek, de islamitische massamoordenaar met nobelprijs voor de vrede, wat onder Trump het raam uit gaat.

Pijpleiding:

Die pijpleiding gaat er niet komen.

Naamloos.png

Clinton en Obama en hun koppensnellende vrienden hebben vijf jaar lang geprobeerd Assad te wippen en ook de ellende van de rest van de ‘Arabische Lente’ is aan de moslimbroederObama te wijten. En Clinton en Obama hun achternaam is niet El-Nino of ‘Klimaatverandering’. Daar vallen genoeg gerede twijfels bij te plaatsen, bij die klimaatverandering (rommel stak er vandaag lekker de draak mee). Een militair is er in de eerste plaats om orders uit te voeren, en helemaal nooit om via de staatsomroep de publieke opinie te beïnvloeden, tenzij we in een dictatuur leven natuurlijk, een junta, daar is dat wel gebruikelijk.

De gebroken geweertjes van Groen Links, en de moreel gezien juistere pacifisten van de PSP (ik heb er nog op gestemd, zo oud ben ik al weer), horen niet thuis in het leger. Net zo min als een vegetariër in een slachthuis hoort te werken. Een beetje vegetariër die maakt dan dat hij daar weg komt en gaat wat anders doen. Lui die van (krom)zwaarden ploegen willen smeden hadden boer of smid moet worden, maar niet soldaat.

Dat het hele hogere echelon van ons leger zwaar verziekt is, wil ik illustreren met twee voorbeelden.

Over mijn neefje de kolonel heb ik het wel eens vaker gehad. Drie of vier keer naar Afghanistan geweest en inmiddels waarschijnlijk wel meer dan kolonel, want keurig zo links als daar blijkbaar vereist is. Um Mani Padme Hum, had hij op zijn schouder getattoeerd toen ik hem bijna 10 jaar geleden voor het laatst zag. “Een boeddhist zou toch nog geen vlieg dood mogen slaan”, vroeg ik hem, “Hoe kan je dan in een schietleger dienen?” “Ja maar we bouwen meisjesscholen in Afghanistan”, antwoordde hij. “En dat is een groot succes”,  voegde hij daar aan toe. “En ze zijn allemaal weer platgebrand”,  antwoordde ik. Ik ben goed in het creëren van ongemakkelijke stiltes op familie bijeenkomsten. “Je aanwezigheid is compleet zinloos”,  verweet ik hem ook nog. Nooit meer iets van gehoord.

Het tweede voorbeeld betreft generaal bd. Van Uhm. Zijn eigen zoon werd gedood door de Taliban. Een paar jaar later liet hij in een interview weten groot respect te hebben voor jihadisten: “die jongens staan ergens voor”. Ja, voor de dood van je zoon, lul. Bottehond heeft een paar stukjes op onze site staan en één daarvan gaat over deze Van Uhm en waarom we geen moslims in onze krijgsmacht moeten willen. Ik wil er één zinnetje uitlichten:

Wellicht is Defensie zelfs echt zo naïef als ze overkomt als men haar militairen hoort babbelen over alle goede bedoelingen en het gepaste geweld en dergelijke prietpraat. Misschien begrijpt de Krijgsmacht echt niet meer hoe de harde werkelijkheid in elkaar steekt.

Ja dus. Dat blijkt wel weer. Niet alleen de media en het onderwijs zijn volledig geïnfiltreerd, maar ook hen die ons in laatste instantie, als alle vreedzame middelen op zijn of uitgewerkt, zouden moeten beschermen; het leger en de politie. Op de KMA worden klimaathysterici opgeleid en op de politie-academies collaborateurs die gratis buskaartjes uitdelen aan hen die weigeren daar voor te betalen. Van diezelfde politie-academie komen fascisten als Von Riessen, wet-ondermijners als Welten, en islamiseerders als Bouman.

Politie en leger vormen het uitvoerende deel van het geweldsmonopolie van de overheid. Als dat aan de kant van de vijand staat, en islam is de zelfverklaarde vijand, al 1400 jaar, onze erf-vijand mag je dan wel zeggen, en die overheid voert zelf ook nog eens die erfvijand in.

Dan geldt dat sociale contract tussen burger en overheid, waarbij de burger het geweldsmonopolie uit handen gegeven heeft in ruil voor veiligheid niet meer. Het is tijd om het leger en de politie te ontwapenen, de regering omver te werpen, de mohammedanen te remigreren en ons land te heroveren. Op de vieze vuile geitenwollenstinkhippies die stiekem de macht gegrepen hebben.

De headerfoto had ik ooit gebruikt bij dit verhaal:

“Every Afghani man is a fighter: War is a way of life,” Tome Carew said in an interview. He is a veteran of Britain’s legendary commando Strategic Air Services, who trained the mujahideen in their fight against the Soviets.

“You see a lot of sickening sights in the SAS, an awful lot. I can stomach most things, but this was truly nauseating. A body was lying on the ground. You could tell it was a body from the congealed blood that stained the stony ground in circles around it, but it was barely recognizable as a human being.

“The torso had been mutilated. The limbs stomped a mash of ruby red flesh and splintered bone. The head had been kicked off and used as a football. No features could be made out; no eyes or nose were left on this gruesome, bloody skull – just a few remaining wisps of blond hair that gave the clue as to who this once was: a Russian crewman on a Hind E helicopter.

“The mujahideen had shot down his aircraft just half an hour earlier. God knows how badly he had been hurt when it had crashed into the trees just outside the Afghan village, but he had clearly tried to crawl to shelter. The villagers had got to him first and showed no mercy.

“They had attacked him with their boots, with knives, with crude farm tools. Now they circled, panting, swathed in sweat, jostling to crow over the victim, their hands and clothes stained with his blood.

“I felt bile rise in my throat. Somewhere, at the edge of my memory, I recalled some lines from Kipling’s ‘Young British Soldier’:

‘When you’re lying out wounded on Afghanistan’s  plains,

‘and the women come out to cut up what remains,

‘you roll to your rifle and blow out your brains.’

Lees verder >>

Daar ga je het wel van winnen met het bouwen van meisjesscholen en het uitdelen van veganistische zelfgebakken macrobiotische duurzaam verantwoorde lieve koekjes.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: