NGO’s smokkelen immigranten naar Europa op een industriële schaal

Twee maanden lang, gebruik makend van marinetraffic.com, hebben we de bewegingen van schepen in de gaten gehouden die eigendom zijn van een aantal NGO’s. Gebruik makend van data van  data.unhcr.org., hebben we de dagelijkse aankomst bijgehouden van Afrikaanse immigranten in Italië. Het bleek dat we getuige waren van een enorme oplichting en illegale mensensmokkel operatie.

NGO’s, smokkelaars, en de maffia in samenwerking met de Europese Unie hebben duizenden illegalen naar Europa verscheept onder het mom van ‘mensen redden’, daarbij werden ze geassisteerd door de Italiaanse kustwacht die de activiteiten coördineerde.

Mensensmokkelaars contacteerden de Italiaanse kustwacht van te voren om hulp te krijgen om hun dubieuze lading op te pikken. NGO schepen werden naar de ‘reddingsplek’ gedirigeerd zelfs als zij die gered moesten worden nog in Libië waren. De 15 schepen die wij observeerden en eigendom zijn van of geleased door NGO’s verlieten regelmatig hun Italiaanse havens, naar het Zuiden, om vlak bij de Libische kust hun menselijke lading op te pikken en de 260 mijl terug te varen naar Italië, terwijl de Tunesische haven Zarzis op slechts 60 mijl ligt van de ‘reddingsplek’.

De betreffende organisaties zijn: MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye and Life Boat.

Lees verder in het Engels bij Gefira >>

Als iemand zin heeft om de rest te vertalen dan plakken we dat er uiteraard alsnog onder.

Dit zijn de Nederlandse misdadige Collaborateurs die mohammedaanse moordenaars en verkrachters overzetten om onze dochters aan te randen en ons de strot door te snijden. Het is tijd dat het gajes benoemd wordt, stichting bootvluchteling:

 

Naamloos.jpg

Naamloos.png

Naamloos.png

Naamloos.png

naamloos

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: