Schiet ze naar hun 72 maagden !

Eindelijk eens een Deens politicus die het zegt. Schiet ze lek. Bang voor de politiek correcte hordes hyena’s zwakte Kenneth Berth van de Deense Volkspartij zijn suggestie even later al weer af. Hij had niet bedoeld op mensen te schieten, ook niet op de kolonistenbootjes. Hij had alleen waarschuwingsschoten bedoeld voor de boeg als de mohammedaanse invasiërs deze kant (Europa) uit varen.

Kenneth Berth van de Deense Volkspartij deed zijn opmerkelijke suggestie tijdens een tv-interview. „De enige efficiënte methode is de boten te laten omdraaien en zeggen: ’u mag hier bij deze grens niet varen, als u dat toch doet wordt er óf op u geschoten óf u wordt omgedraaid en teruggevaren’.” Zijn partij staat bekend om haar anti-immigratieopvattingen. Telegraaf >>

Ik zie geen enkele reden om niet op bootjes en mensen te schieten. Als je de bootjes stuk schiet kunnen ze niet nog een keer gebruikt worden dus dat werkt dubbel op. En met ‘mensen’ die zelf elk jaar 100.000 christenen genocideren, kan ik geen enkel medelijden hebben. En met ‘mensen’ die al eeuwen vanaf de Noord-Afrikaanse kusten slavenjachten op de Europese kusten maken nog minder. En op vijandige soldaten, want dat zijn deze overstekende legioenen van allah, past maar één antwoord. Een zodanige kogelregen dat ze de eerstkomende eeuwen in hun broek piesen van angst als ze het woord Europa ook maar horen.

Vroegâh, toen Europeanen nog wel begrepen wat er op het spel stond, legden we met enige regelmaat wat Noord-Afrikaanse kuststeden in de as, waarna er weer een tijdje rust gegarandeerd was. Echt definitief wilden de mohammedaanse plundertochten op Europa echter nooit ophouden. Het enige effectieve middel om er een einde aan te maken bleek de kolonisatie van Noord-Afrika te zijn. Er valt zelfs wel wat voor te zeggen dat dat mede reden was voor die kolonisatie. In ieder geval is het kolonialisme het enige geweest dat de barbaren ooit enige beschaving heeft bijgebracht.

Naamloos.png

De barbaarse aanvallen op Amerikaanse handelsschepen voor buit, slaven, en losgeld, waren zelfs de reden voor de Amerikanen om hun marine te beginnen toen ze op een gegeven moment 20% van hun budget kwijt waren aan de Noord-Afrikaanse jihad-praktijken. De reden dat er een koran aanwezig is in het Witte Huis, is niet zoals Hoessein Obama loog omdat islam altijd onderdeel van de Verenigde Staten was, maar omdat Thomas Jefferson wilde weten met wat voor moorddadige koran aangedreven fanaten hij te maken had.

We zouden moeten leren van de geschiedenis en inzien dat wat er gaande is een Grand Jihad op Europa is. En om dat te stoppen leggen we het best de Noordkust van Afrika in de as en maken het onbewoonbaar voor de komende eeuwen, of herkoloniseren het. Iets anders heeft nog nooit gewerkt tegen de moordenaars en verkrachters van Mohammed.

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: