VEERTIEN jaar geleden beloofde de VVD vakantievierende vluchtelingen aan te pakken – Vandaag weer

Leugens, leugens, leugens. De VVD is het niet van plan en zal het nooit doen. Het zijn praatjes in de hoop dat het volk er in trapt. En reken maar dat naar aanloop van de verkiezingen de VVD heel veel meer van dat soort praatjes rond zal gaan strooien. Want de PvdA en de VVD hebben afgesproken dat de VVD de islam-immigratie-kritische kaart speelt, en dat de PvdA (of Groen Links of D66, of allebei) dan de islam-immigratie-vriendelijke kaart speelt, zodat ze alle kiezers binnen kunnen harken. Ze zijn allemaal van dezelfde pro-islam en pro-EU partij. Ze zijn de dictatuur. Ze hebben ons bezet, en als je het waagt een weerwoord te geven dan roepen ze er een horige rechter bij.

We gaan terug naar 17 mei 2002:

Korthals van Justitie, van de VVD, bezwoer iets aan de vakantievierende Somaliërs te doen:

NRC:

Naamloos.png

Als een krantenbericht niet voldoende is, is een bekentenis dat dan misschien ? Ik heb altijd geleerd dat dat als sluitend bewijs geldt, mits het geen gedwongen bekentenis is. Dit PvdA-campagnemeisje (2013) geeft helemaal zelf op eigen initiatief toe dat ze lekker op vakantie gaat en haar familie ook:

somalie

Sinds 2002 heeft de VVD er geen fuk aan gedaan. De reden is dat de VVD 120% achter de mohammedaanse invasie staat. Maar omdat ze dat niet kunnen verkopen in tegenstelling tot de PvdA, liegt de VVD er altijd op los.

Ik quote nog wat verder uit dat stukje uit het NRC:

Justitie en politie in Leeuwarden ontdekten tijdens een grootschalig onderzoek naar een Somalische mensensmokkelbende dat veel van deze Somalische statushouders geregeld op vakantie gaan naar eigen land. Zelfs asielzoekers die nog in de procedure zitten, reizen heen en weer, terwijl dat absoluut verboden is.

Vluchtelingen uit Somalië smokkelen kinderen uit dat land om in Nederland rijksvergoedingen en kinderbijslag te kunnen innen, meldden justitie en politie in Leeuwarden. Ook halen asielzoekers illegalen op paspoorten van genaturaliseerde Somalische vrouwen, die gesluierd op pasfoto’s mogen, naar Nederland.

Let wel. We spreken 2002. Sinds 2002 was, met uitzondering van Balkenende IV, de VVD continu aan de macht. VEERTIEN JAAR lang. VEERTIEN.

En wat zegt de VVD vandaag?

Naamloos.png

Ik quote nog wat uit hetzelfde Telegraaf-artikel:

Wie betrapt wordt op deze praktijk verliest wat staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) betreft direct de verblijfsvergunning.

Dat zeiden jullie VEERTIEN jaar geleden ook. Toen, zo is nu bewezen, was het een leugen. En dat is het nu ook.

In een ONrechtstaat waar Geert Wilders veroordeeld wordt omdat hij meer meer meer Marokkanen naar Marokko wil en de VVD meer meer meer qatkauwende jihadi’s binnenhaalt en liegt dat ze dat niet doen, denk ik dat Dijkhoff cum suis achter de tralies horen en niet enige PVV-er.

 

Voor de volledigheid moet er nog aan toe gevoegd worden dat tot voor de ‘vluchtelingencrisis’, de drie jaar daarvoor, Somaliërs de grootste groep import betrof. Dat was dus tien jaar na de eerste belofte van de VVD om er iets aan te doen. En Somaliërs belanden procentueel ook het meeste in de bijstand, tussen de 70 en 80%.

01.jpg

Niemand kan volhouden dat dit bijdraagt aan de kenniseconomie, en dan heb ik het gemiddelde IQ van 65 (lees dat PDF over mental health problems in Somalië !)nog niet genoemd, of dat dit onze arbeidsmarkt zal helpen, of een oplossing is voor de vergrijzing.

Dit is compleet destructief voor elke beschaving. En PvdA en VVD en CDA en D66 en SP en GroenLinks en CU willen hier meer van. Er is maar één conclusie mogelijk; deze partijen zijn uit op de absolute ondergang van Nederland. Ik kan maar niet begrijpen waarom individuele leden dat beleid steunen. Nogmaals; onwetendheid wast misdaden niet wit. Net als je in Nederland geacht wordt de wet te kennen, zouden we van politici mogen eisen dat ze beseffen wat de gevolgen van hun beleid zijn.

Lock them up ! 

Headerfoto via You-Tube 

Comments zijn gesloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: