Aissa Zanzen frustreert terreuronderzoek

Het gaat om het onderzoek naar Arrayan moskee in Amsterdam-Noord. Eerder stond bericht daar over hier: Wie had dat gedacht? Moskee Amsterdam-Noord blijkt jihadcommandocentrum

Aissa Zanzen, de ad hoc invlieg-adviseur
Vanwege één van die petten werd ook hij door het moskeebestuur ingeschakeld toen Hero Brinkman en zijn collega de moskeebestuurders bezochten. Sterker: toen hij gebeld werd, stapte hij meteen in zijn auto en reed naar de barakken van de Arrayan-moskee aan de IJdoornlaan. Hoewel Zanzen als trouw PvdA’er vast heel bezorgd is over de veiligheid van de Amsterdamse synagogen, is ook hij meer geïnteresseerd in wat het bezoek van Brinkman en diens college voor de moskee betekent, dan dat eventueel een van de moskeebezoekers op korte termijn een islamitische aanslag beraamt in Nederland,

Veel meer bij GeenStijl >>

En GeenStijl heeft ook wat achtergrond bij Aissa Zanzen gezocht, meeste hier al bekend, maar voor de volledigheid: hier >>

En zo breidt het Archief Aissa Zanzen zich weer een stukje verder uit.

Comments zijn gesloten.
About Fubar (5735 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...
%d bloggers liken dit: