Aissa Zanzen frustreert terreuronderzoek

Het gaat om het onderzoek naar Arrayan moskee in Amsterdam-Noord. Eerder stond bericht daar over hier: Wie had dat gedacht? Moskee Amsterdam-Noord blijkt jihadcommandocentrum

Aissa Zanzen, de ad hoc invlieg-adviseur
Vanwege één van die petten werd ook hij door het moskeebestuur ingeschakeld toen Hero Brinkman en zijn collega de moskeebestuurders bezochten. Sterker: toen hij gebeld werd, stapte hij meteen in zijn auto en reed naar de barakken van de Arrayan-moskee aan de IJdoornlaan. Hoewel Zanzen als trouw PvdA’er vast heel bezorgd is over de veiligheid van de Amsterdamse synagogen, is ook hij meer geïnteresseerd in wat het bezoek van Brinkman en diens college voor de moskee betekent, dan dat eventueel een van de moskeebezoekers op korte termijn een islamitische aanslag beraamt in Nederland,

Veel meer bij GeenStijl >>

En GeenStijl heeft ook wat achtergrond bij Aissa Zanzen gezocht, meeste hier al bekend, maar voor de volledigheid: hier >>

En zo breidt het Archief Aissa Zanzen zich weer een stukje verder uit.

Comments zijn gesloten.
%d bloggers liken dit: