Iedereen trapt weer in de islamgeniepige praatjes van moslimextremist Aboutaleb

Aboutaleb is heus niet aan het ramadan-ijlen, die vreet ’s nachts wel bij. Aboutaleb bidt twintig (20 !!!) keer per dag. Dat betekent dat het een ultrafanatieke moslim is, eentje die volledig de doelstellingen van de islam onderschrijft. Het kan niet zijn dat hij die doelstellingen niet kent, zijn vader is imam.

DE DOELSTELLING VAN ISLAM IS OM DE HELE WERELD TE ONDERWERPEN EN ABOUTALEB ONDERSCHRIJFT DIE DOELSTELLING 100%.

De maakbaarheidsgelovigen van GeenStijl noemen hem weer eens een eindbaas, die trappen altijd in elke drol die Abou legt:

Hey, een PvdA’er met een goed idee. Ahmed Aboutaleb (eindbaas Rotterdam) vindt dat we minder asielzoekers moeten toelaten en dat we die types zeker niet door de strot van de onwillige burger moeten duwen – het vluchtelingenverdrag moet volgens hem worden herzien. Kijk de illest and realest PvdA’er eens shinen dan: ,,Het Vluchtelingenverdrag is ooit gemaakt voor die ene politiek vluchteling uit Moskou die naar Zweden wil vluchten. Nu laten we dat verdrag fungeren als een doorgeefluik voor miljoenen mensen. Daar is het niet voor bedoeld.”

Aboutaleb is Fortuyndemoniseerder en oa. bekend van de uitspraak ‘kankerjood moet kunnen’.

Anderen, Elsevier, Algemeen Dagblad, halen dan weer aan dat Aboutaleb vindt dat de PVV mee moet regeren.

Ahmed Aboutaleb is de populairste lijsttrekker die de PvdA nooit had. In gesprek met de burgemeester van Rotterdam over het grote verlies voor zijn partij, het vluchtelingenprobleem en waarom de PVV volgens hem aan de formatietafel hoort. “Nederland heeft recht op een centrumrechts kabinet.”

Deze moslimfundamentalist heeft begrepen dat hij even op de invasie-rem moet trappen, omdat we er anders een eind aan maken. Dat is alles. En iedereen staat er bij te juichen. Volgend jaar gaat jullie kafirkop er alsnog af en dan staat Abou te juichen, sukkels.

Korte samenvatting van Aboutaleb, en een uitgebreidere, om het geheugen op te frissen.

Comments zijn gesloten.
%d bloggers liken dit: