Mark Rutte randt meisje aan onder het toeziend oog van Eberhard van der Laan

Mark Rutte is verantwoordelijk voor wat in dit land gebeurt en Eberhard van der Laan is verantwoordelijk voor wat er in Amsterdam gebeurt. Allebei weigeren ze om de islam aan te pakken.

Volgens Mark Rutte is islam geen bedreiging. Mark Rutte is de grootste mohammedanenimporteur in de Nederlandse geschiedenis. Het maakt hem rechtstreeks verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan. Het is tijd dat we de schuld daar leggen waar die thuishoort.

De politie in dit land is niet in staat om in te grijpen, en beseft na jarenlange indoctrinatie niet meer wat de oorzaak is, Westkrant:

De Politie Overtoomse Sluis signaleert de laatste tijd een toenemend aantal meldingen over overlastgevende jeugd. De politie vermoedt dat dit te maken heeft met het warme weer, waardoor jongeren langer op straat hangen.

Laten we duidelijk zijn waar het probleem uit voortkomt. islam (en niet uit tijdelijke klimaatverandering zomer):

islam-verkrachting2

Volgens Eberhard van der Laan, die weigerde de immigratiekosten uit te rekenen toen hij  minister van Binnenlandse Zaken en was en twee weken later wel wist wat  de ‘oudjes’ in dit land ons kostten, zijn Amsterdammers (en daar bedoelde hij ook Marokkanen mee) veel te lief om ‘dit’ soort dingen te doen, dat kan niet en dus hoeven we geen maatregelen te nemen (Na Keulen).

“‘Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

Het valt de Marokkanen, die slechts doen wat ze met de paplepel ingegoten is minder kwalijk te nemen dan Mark Rutte en Eberhard van der Laan.

Dat we zo meteen niet de verkeerden ophangen …

Ik mag het van niemand zeggen, kreeg laatst al een pak gezeik over me heen, want hee, over doden en met de dood koketterenden mag je geen foute woorden zeggen. Laat het duidelijk zijn; ik gun Van der Laan een lang leven, achter de tralies waar die thuishoort.

Comments zijn gesloten.
%d bloggers liken dit: