Als 1984, a Brave New World, Islam, Kafka, Fakemedia en De Dictatuur de handen ineenslaan

Dan leef je in 2017.

Ik ben begonnen met wat voorbeelden in dit stukje na de aanslag in Manchester (vandaar dat er ook wat oudere opmerkingen, comments, tweets in staan), de aanslagen zijn inmiddels niet meer bij te houden, en de EU blijft maar moorddadige barbaren invoeren. Tegelijkertijd zijn de voorbeelden van censuur ook niet meer bij te houden. Het gaat hard mensen, heel hard. We zijn de oorlog keihard aan het verliezen. Terwijl de EU vijand complete jihadlegers overzet, die onbeperkt mogen plunderen, verkrachten en wapenarsenalen aanleggen, wordt ons de mond al gesnoerd als we een woord van protest laten horen. In Amsterdam worden moslimaanslagen zelfs snoeihard onder het tapijt geveegd door de iftarrende islamCollaborerende politie.

Als het niet rechtsom gaat dan wel linksom. Die 37.700 is natuurlijk FakeNews, alleen Duitsland krijgt volgend jaar als cadeautje al 390.000 Syrische gezinsherenigers van Timmermans. En ook dat cijfer zal wel weer het topje van de ijsberg zijn.

We worden belazerd aan alle kanten.

Even terug naar Manchester en het er op volgende FakeNews van staatszijde, en bedenk dat afgelopen week nota bene een generaal, in volledige junta-stijl, ervoor pleitte dat de Staat al het nieuws zou moeten gaan controleren (het gebeurt al lang).

Op één dag werd bekend dat CNN zelf nieuws maakt, en dat de NOS het woord ‘allah’ door ‘familie’ vervangt.

De NOS vertaalt ‘Allahu Akbar’ als ‘voor mijn familie’.

De Westerse media hebben islam verheven boven kritiek. Het fragment dat door CNN gemaakt werd, werd uitgezonden door de BBC. Alle Westerse media staan vol met dezelfde riedel. Er wordt continu gelogen over islam. Het is hoe volledig islamitische media (zouden) berichten over islam. Sharia in de praktijk in het zogenaamde Vrije Westen.

Als er dan kritiek volgt, wat normaal zou zijn in een vrije en open samenleving zoals het Westen beweert te zijn, dan wordt die steeds harder gecensureerd:

Theresa May says the internet must now be regulated following London Bridge terror attack

The Prime Minister said introducing new rules for cyberspace would “deprive the extremists of their safe spaces online” and that technology firms were not currently doing enough.

Die safe spaces hebben die moslims toch wel, in elk Europees land zijn tegenwoordig no-go zones islamitische enclaves terreurbases, en hun moskeeën jihadcommandocentra worden ongemoeid gelaten. Niet de terreurlims worden aangepakt op het internet maar de islamcritici.

Terwijl de moslims, die aankondigen dat ze onze kelen door gaan snijden bekend zijn bij de politie en bescherming krijgen van diezelfde politie, zendt de NOS wel een ramadanjournaal uit, maar geen extra journaal als moslims een aanslag plegen in Londen.

De daders van de moslimaanslag in Londen kwamen uit Barking, dit Barking, politiebescherming voor jihadisten:

Moslimdaders wandelen doodgemoedereerd naar Libië en terug om instructies te krijgen van ISIS hoe een aanslag te plegen in Manchester en niemand houdt ze tegen. Salman Abedi was bekend bij de autoriteiten en vader Abedi vocht met LIFG (closely linked to Al-Qaeda) in Libië om de Engelsen een handje te helpen met het verwijderen van Ghadaffi.

Er lopen 23.000 ‘known’ jihadi’s rond in het Verenigd Koninkrijk, en dat zijn dan nog nog degenen die ze in de gaten hebben. In aanmerking nemend hoe de overheden in Europa over islam denken en zelfs beschermen en hun absolute onwil om islam en moslims als een probleem te zien, kunnen we er gerust vanuit gaan dat dat slechts het topje van de ijsberg is. Daar komt bij dat van de 6 miljoen moslims in Engeland er 4 miljoen een jihadist niet zouden melden als ze er weet van zouden hebben.

In antwoord op de aanslag in Manchester roept Theresa May op ISIS harder te bevechten in het Midden-Oosten, terwijl diezelfde jihadisten een enkeltje terug naar Engeland kunnen nemen en niemand ze tegenhoudt.

Dus worden de veiligheidsmaatregelen aangescherpt. Met als enkele doel de autochtone burgers braaf naar de slachtbank te leiden.

Na de aanslag in Londen arresteerde de Engelse politie tientallen mensen. Nee, geen van de 23.000 ‘known’ jihadi’s, maar critici daarvan, terwijl de politie zegt geen tijd te hebben om al die jihadisten in de gaten te houden en ze vrijelijk hun gang laat gaan. Als reactie op die kritiek komt de EU met een richtlijn voor censuur van sociale media, waarvan ik hieronder nog wat voorbeelden zal geven. Terwijl er 23.000 jihad-fans rondlopen in Engeland, en er honderden met oorlogservaring terugkeren, mogen islamcritici als Robert Spencer en Pamela Geller het land niet in en ondervond ook onze eigen Geert Wilders de nodige moeilijkheden.

Voorbeelden:

Wat de headerfoto bij dit stukje doet? Dat is de EU-oproerpolitie die over uw veiligheid waakt in geval u teveel kritiek krijgt op de gang van zaken en dacht de islamisering een strobreed in de weg te kunnen leggen.

Ik geloof niet dat de PVV geënsceneerde oppositie is, de mensen die ik persoonlijk ken, ken ik als toegewijd en met hart voor de zaak. Maar het heeft geen zin meer. Laat die zetels maar leeg als protest de komende vier jaar. Deze democratie is een toneelstukje, een complete farce. Veertig jaar indoctrinatie middels scholing en media heeft zijn verwoestende werk gedaan.

Er zijn drie opties vanaf nu:

-bukken

-wegwezen

-terugvechten

Bukken ben ik niet van plan. Wegwezen is een optie, maar islam – en de smeerlappen die het als machtsmiddel inzetten – zal niet rusten tot het de hele wereld in de greep heeft. In welke laatste uithoek ga je dan afwachten tot het kromzwaard voor je kinderen komt ?

Enneh, terugvechten, daar mogen we in het publieke domein niet over berichten. Dat mogen alleen de imam’s in de moskeeën.

Als u heel hard jammert kunt u een Aboutablok krijgen, tenzij u in Amsterdam woont, want dan is zelfs dat stigmatiserend op het sterfbed van de Heilige van de Stopera:

Comments zijn gesloten.
%d bloggers liken dit: