Marcouch is één dag burgemeester en voert onmiddellijk de sharia in en start jihadfinanciering

Halal is onderdeel van de sharia. Sharia vereist halal. Elke Nederlander die halal koopt of vreet onderwerpt zich aan de islamitische wet, vaak zonder dat die onwetende Nederlander dat weet, daarom is het zo belangrijk dat er werkelijk islam-onderricht gegeven wordt op scholen.

Halal is één van de vele manieren van de islam om de wereld te veroveren. Van elk verkocht halal-product gaat 2,5% naar zakat, moslims omschrijven dat meestal als ‘weldoenerij’ omdat 1/8  daarvan aan de armen gegeven moet worden. Wat ze verzwijgen is dat 1/8 naar, eufemistisch, ‘bevordering van islam’ dient te gaan. Lees: jihad.

Het verzwijgen van waar iets toe dient voor de ongelovigen heet Kitman.

Zelfs onze eigen Eerste Kamer financiert de jihad middels halal vreten.

En de stupid fucks don’t even know it. Als u bijvoorbeeld voor halal-bedrijf Campina werkt of daar producten van koopt, werkt u mee aan het financieren van jihad. U dacht dat halal alleen betrekking had op vlees? Think again. Om kaas te maken is stremsel van kalveren nodig, om halal-kaas te maken moeten die kalveren dus halal (is middeleeuws barbaars) geslacht worden. Uitleg hier en hier. Maar ook bijvoorbeeld shampoo en cosmetica kan halal zijn. Gelatine zit in veel meer producten dan u denkt. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Halal is werkelijk big fucking business:

The global halal market is set to reach $10 trillion by 2030. That’s a lot of moolah for the mullahs.

When Islamic clerics talk halal, they talk global domination. It’s achieved by taking the cream of the profit off non-Islamic businesses and channelling it into mosques, madrassas and, on the odd occasion, masked madmen.

Like I said at the start, that’s a lot of moolah for the mullahs. But unlike our taxes, which are required to be collected and spent in an accountable and transparent manner, there is often no way of knowing when you pay this Islamic tax or where it ends up.

But we do have an idea. Presumably, it is reasonable to expect that profits obtained from the imposition of an Islamic tax will be spent in accordance with the provisions of Islam as well. After all, it would not really be halal to utilise the proceeds of halal certification in a non-halal way.

And Islamic law states clearly that a percentage of wealth must be donated. This is called zakatand is one of the five pillars of Islam. Zakat is used for eight specific purposes. One of these purposes is jihad. As detailed on the Sharia Finance Watch website, this is how Muslim experts define jihad for the purposes of zakat:

“The seventh categoryis that spent in the Cause of Allah such as that given to warriors who volunteer in fighting for the Cause of Allah and they do not take salaries from the Public Treasury of Muslims. Generally, the phrase “the Cause of Allah” refers to the war against the enemies of Muslims, as Allah, Exalted be He.”

Because zakat is supposed to be anonymous, it’s hard to know who’s giving what to whom. But we do know that Islamic charities have been channelling money to terrorist organisations. And not just in the Middle East, where Kuwaiti television stations and social media sites have been helping to raise funds to purchase mortar rounds and sniper bullets for the Islamic State. It’s also been occurring in the West, with halal certification companies directly linked to terrorist organisations.

Bernard Gaynor >>

Op dag één dat Marcouch als Arnhemse kalief aangesteld is voert hij dus een jihadbelasting in. Jihadbelasting te voldoen door de ongelovigen. Ja. Noem het aub. voor wat het is.

Om een idee te geven hoe groot die halal-business is, want 1/8 van 2,5% klinkt zo onbelangrijk maar is het niet. Bij iedere halal-transactie wereldwijd:

To get an idea of the extent of this phenomenon, one of the most influential halal certification bodies, the Halal Food Authority, now estimates that a staggering 25% of the entire UK meat market is halal.

Reports indicate that well over half of Australian meat is now halal.

In France, where it is claimed that 60% of halal food is controlled by organizations belonging to the Muslim Brotherhood and the so-called “halal tax” is the organization’s main source of funding.

Islamisering: Meer dan de helft van de Brusselse slagers is halal

De Europese Halal consumenten besteden gezamenlijk circa €90 miljard aan Halal producten.

In Nederland is zelfs alle kip halal.

NRC maakt schaamteloos reclame voor halal jihad vakanties:

Met een halal cocktail aan het strand – een Royaume du Maroc bijvoorbeeld die alcoholvrij is, met watermeloen en munt. Met dat vooruitzicht proberen reisbureaus in Spanje toeristen te lokken. En dat lukt, Spanje is het afgelopen jaar gestegen in de Global Muslim Travel Index van Mastercard-CrescentRating, de islamitische waakhond van de reisbranche. Spanje staat nu in de top-10 van niet-islamitische landen die moslimvriendelijke reisaccommodaties bieden.

De vreugde is te begrijpen, wanneer je je realiseert dat er in 2016 121 miljoen islamitische toeristen wereldwijd waren. De verwachting is dat dat aantal voor 2020 rond de 155 miljoen zal liggen, en dat het dan gaat over vakantiebestedingen van zo’n 220 miljard dollar. Jaarlijks bezoeken 35 miljoen moslim-reizigers Europa – en ook dat aantal zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Ook het shariagajes van de NOS bevestigt dat steeds meer niet-moslims jihadbelasting betalen:

Halal-vlees, halal-oogschaduw, een halal-vakantie: de industrie rondom halal groeit snel. Er werd in Europa vorig jaar naar schatting voor 70 miljard euro uitgegeven aan halal-producten.

Belangrijke oorzaken van die groei: veel moslims in Europa worden kapitaalkrachtiger en hebben dus meer geld te besteden. En de tweede en derde generatie van Turken en Marokkanen wil kwaliteit en heeft daar geld voor over. Kortom: halal wordt big business.

“Behalve dat kopen ook steeds meer niet-moslims halal-producten, zoals een broodje döner bij de Turkse winkel op de hoek”, zegt trendwatcher van de foodsector, Jan-Willem Grievink.

De groei van halal is ook te zien op de derde internationale Halal Beurs, momenteel in Eindhoven. Honderden bezoekers worden daar verwacht uit meer dan 20 landen als Turkije, Maleisië, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en Marokko. De boodschap: ondernemers, grijp de kansen in halal, onderneem actie.

Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik ga er van uit dat de meeste lezers nu wel even genoeg leesvoer hebben. Terug naar Marcouch. De headerfoto komt via onze vroegere collega Gerton van Unnik.

Die boeventronie met halve maan en sterren, op een Nederlands legeruniform !!!, is legerimam kolonel Ali Eddaoudi, hier op een iftar van het ministerie van defensie:

In 2009 weigerde Ali Eddaoudi ontslag nadat hij zich tegenstander van de Uruzgan-missie had verklaard. In het daar opvolgende Kamerdebat betuigden SP en PvdA dat de scheiding tussen kerk en staat aangetast zou worden als het ministerie van defensie de imam zou ontslaan, want legerimams worden aangesteld niet door het leger maar door de islamitische vijfde colonne. Wat een ongelooflijke omdraaiing van zaken. Juist de aanwezigheid van imams tast de scheiding van kerk en staat leger aan. Blijkbaar is het destijds niet gelukt om de vertolker van de ideologie die ons wil onderwerpen uit het leger te ontslaan want op de foto hierboven zien we hem op een iftar in 2016.

Als u op de tweet van Gerton van Unnik klikt en dan naar beneden scrollt ziet u nog wat tweets voorbij komen. Ik zal er een aantal hieronder copy-pasten:

Is dat hoofdkrijgsmachtimam kolonel Ali Eddaoudi? Die ooit schreef dat christen Balkenende “dolle kruisvaarders” op moslims liet “jagen”?

Dezelfde Eddaoudi die schreef: “Mijn opvatting dat christenen nog altijd met de islam in oorlog zijn, wordt nagenoeg met de dag bevestigd.”

De Eddaoudi van: “Ik geloof dan ook steeds minder in hecht broederschap tussen christenen en moslims; we kunnen elkaar hooguit tolereren.”

De muzelkolonel van de 5e colonne Eddaoudi hield al eens conferentie met legerimams uit Bosnië(!) en Saoudi-Arabië(!). Doel: uniformiteit.

Ofwel, uniformiteit van Eddaoudi met wahabistische legerimams uit Saoudi-Arabië en Bosnië? Radicalere islam naast salafisme vind je niet.

Het screenshot van Marcouch met de mohammedaanse boeventronies komt uit dit filmpje van Powned.

Arm Arnhem.

 

Comments zijn gesloten.
%d bloggers liken dit: